Hair hairstyling

Sfaturi pentru viitoarele mirese -cum sa ai o coafura de vis in ziua nuntii!

Bucle perfect finisate sau onduleuri lejere ravasite? Un coc sofisticat sau o coafura simpla si delicata? Poate o impletitura ? Indiferent de alegerea ta tine cont de cateva sfaturi importante pentru a te prezenta cu un look de exceptie.

 • O coafura va arata impecabil pe un par sanatos

  In cazul in care pana acum nu ai acordat suficienta atentie ingrijirii podoabei capilare iti recomand sa incepi procesul de reparare cu cateva luni inainte de fericitul eveniment. Alege un specialist pentru o diagnoza personalizata si iti va oferi cele mai bune sfaturi de ingrijire in functie de structura parului tau.

58a42b2420c4de04afa9477b
 •  Consiliere in alegerea coafurii

  Stabilirea detaliilor legate de aspectul coafurii  finale se va face printr-o sedinta de consultanta si va  tine cont de anumite detalii: ce tip de make-up alegi, ce fel  de rochie vei purta, locatia evenimentului, tema nuntii etc.

Totodata se vor pune de acord ideile si propunerile tale cu sfaturile hairstylistului in privinta formei fetei, lungimii parului, daca este necesar sa se apeleze la extensii, daca coafura necesita accesorii si unde se va situa voalul, bineinteles, in cazul in care se doreste purtarea acestuia.

1020 (4)
 • Schimbarile de look nu se realizeaza pe ultima suta de metri

  Fie ca vrei un look nou, o tunsoare sau o culoare noua, te sfatuiesc sa nu lasi in ultimul moment aceste detalii pentru a te putea obisnui cu noua culoare/ tunsoare.

 • Vopsitul parului

  O culoare proaspata necesita timp sa se ‘ aseze’ si sa arate natural. De aceea, cea mai inspirata alegere e sa programezi sedinta de refacere a culorii cu cel putin o saptamana inainte de nunta.

Pana la urma, cel mai important aspect al coafurii finale este ca aceasta sa ‘spuna’ ceva despre tine, sa te regasesti in ea si sa te simti bine si confortabil cu alegerea facuta!

http://womens-hairstyles.net

http://www.bridemagazine.co.uk