hidratant

Gama VISIBLE REPAIR de la Londa Professional

Ofera-i parului tau ingrijirea adecvata dupa vacanta! Formula cu ingrediente speciale- matase, migdale si Pantenol – repara si hraneste instant parul deteriorat.

VR_FAMILY-PACK

Samponul pentru reparare Visible Repair repara instantaneu parul degradat si reface structura firului de par, lasandu-l mai moale si mai stralucitor. Parul capata o structura uniforma. Se gaseste in doua variante – 1000 ml si 250 ml, consistenta este densa si concentrata si se maseaza foarte bine parul pentru rezultate optime.

Balsamul pentru reparare cu clatire descurca parul si il lasa usor de pieptanat. Se distribuie produsul pe parul umed, se maseaza pana timp de 1-3 minute si se clateste.

LO_VR_C_1000_d
1000 ml

Se gaseste si in varianta de 250 ml.

LO_VR_C_B_250_d

Balsamul hidratant pentru reparare fara clatire cu Pantenol hraneste intens si are efect anti-static. Se aplica pe parul umed sau uscat si nu se clateste dupa utilizare; exista doar varianta de 250 ml cu pompita pentru o dozare eficienta.

LO_VR_E_B_75_d

Balsamul pentru varfuri cu Pantenol hraneste intens si repara instantaneu extremitatile uscate ale parului. Ajuta la prevenirea despicarii firului de par. Are 75 ml, se aplica pe varfurile umede sau uscate si nu se clateste.

LO_VR_I_M_T_200_d.png

Masca intensiva pentru reparare se gaseste in variante mini de 30 ml si varianta de 250 ml. Repara instantaneu parul deteriorat si reface structura firului de par. Se elimina excesul de apa din par cu ajutorul unui prosop si se distribuie pe parul umed. Actioneaza in numai 5 minute, dupa aceea se clateste bine.

pachet-londa-repair-1-sampon-masca-tratament-si-spray-balsam-leave-in

Tratamentul in varianta de 750 ml contine Pantenol si repara in profunzime parul deteriorat. Se distribuie pe parul umed si actioneaza in numai 10 minute, timp in care te poti relaxa linistita. Se clateste bine.

LO_VR_S_10_d

Serul pentru reparare se gaseste in cutii ce contin 6 fiole a cate 10 ml de produs.

Contine uleiuri naturale si potenteaza instantaneu efectul mastii intensive de reparare, vizand zonele cele mai deteriorate ale parului.

Pentru un par mai sanatos si mai puternic se aplica pe suvitele umede sau uscate, apoi se aplica masca sau tratamentul Visible Repair. Se clateste foarte bine dupa 10 minute de actionare.

Iata ca exista aliatii de nadejde in lupta cu parul aspru, neascultator si degradat iar eu nu ezit sa le recomand ori de cate ori podoaba capilara ‘striga’ dupa ajutor de specialitate.

Tu ce ‘arma’ ti-ai alege pentru un par reparat?

Surse foto: londaprofessional.com