Despre mine

Un altfel de media kit!

Media kit


Fac parte din acea categorie de oameni care țineau un jurnal in adolescență.

Gânduri, idei, bucurii, dezamăgiri, supărări, iubiri, tot acest tăvălug hormonal specific vârstei a fost transpus cu patimă si devotament pe o bucată de hartie.

Mai exact patru caiete doldora de tâmpenii si realități. Unde mai pui că abia așteptam să ajung în camera mea, în liniște, să semnez condica. Îmi amintesc momentele de pândeală, când efectiv asteptam să plece toată lumea afară ca să pot scrie.

Le țineam ascunse într-un sertar al unei măsuțe de toaletă, flancate de cosmetice. Încă nu am aflat dacă au mai fost citite de cineva. Le păstrez. Și jurnalele, și măsuta.

      Citesc de când mă știu. Instrucțiuni de utilizare, câte un articol de pe net, etichetele produselor, afișe cu patrupede pierdute. Astea plus Balzac. Merg mână-n mână.

   Îmi place să vorbesc și să mă aud. Sporovăi uneori. Și cicălesc. Asta nu prea e de bine.

    O bună parte a vieții mele am cheltuit mulți bani, spre disperarea portofelului,  pe reviste destinate femeilor. Sigur vi le amintiti. Acelea plus alte câteva. Atât de prinsă eram. Maculatură înțesată de haine, cosmetice, ce mai e nou in peisaj si multe altele. Le parcurgeam cu disperare si mă simțeam implinită. Dacă mai pica și vreun cadou, mai și câștigam la vreun concurs eram în extaz. Doamna de la chioșcul de ziare era fericită, mă știa ca pe un cal breaz.

      
    Sunt o mare amatoare de reduceri, unde văd o eticheta tăiată pe costul vechi am ochii cât cepele și simt că o să fac afacerea vieții mele. De ce să plătesc prețul întreg când uneori pot plăti chiar și pe sfert? Unde mai pui că mă mai și laud stânga-dreapta de cât de capabilă sunt și ce fapte de ispravă am realizat, de zici ca am inventat apa caldă sau ceva. Uneori chiar încurajez apropiații să ghicească prețul și ne amuzăm copios.

     
  Întotdeauna mi-a plăcut să descopăr lucruri ieftine care par scumpe, să port piese întâlnite mai rar și să mă umflu în pene.

  Ador asta cu aranjatu’. La mine nu există ” îmbracă-te repede și du-te după paine”. Mai bine îmi spui spui tu frumușel cam cu trei ore înainte, să am timp de o ținuta ceva, de un aranjament de fața și dup’aia mai vorbim. 

Bună, numele meu este Laura și sunt dependentă de oglindă.

    Iubesc oglinzile. Aș putea spune ca sunt obsedata de ele. Nu sunt vreo colecționara. Apreciez utilitatea lor si atât. În liceu țineam una in bancă si mă mai holbam, din când in când, in timpul orelor. În prezent tot de oglinzi am parte, grație meseriei. La salon, am una cât un perete. Așa am gasit-o când am închiriat. Zici că mă caută, nu alta. Acum am realizat că pană și la deschizătura portofelului e una aplicată și telefonul are o husă bumper tip oglindă. Weird…right?
  Au fost și situații de genul ‘țara geme și baba se piaptană’ și eu tot nu ma puteam abține de la uitat in oglindă, deci la modul ăla de grav sunt. În general mă admir cam în orice îmi reflectă mufa. Și tot ansamblul, înțelegeți voi. Narcis ar fi invidios.

     Am fixuri si toane. Bine că mă descurc la alte capitole că altfel nu știu pe unde aș scoate scoate cămașa.

        Sunt ironică si autoironică. Am simțul umorului, mă amuz si mă hlizesc, uneori chiar și în situații limită. Probabil unii mă consideră complet idioată. Sau e și ăsta un sistem de apărare.

  Mă consider o persoană specială, îmi place să mă simt utilă și să ofer informații pertinente. Daca nu știu ceva, mă documentez temeinic, din mai multe surse.

Sunt mândră posesoare de una bucată ființa minunată, fetița mea, cât iși face somnul de frumusețe la amiază eu scriu câte un articol, că doar n-oi spăla vasele:)).


De ce m-am apucat de blogging? 

Cochetez in jurul ideii de câțiva ani, am pornit și m-am oprit. Bine, m-am și uitat prin blogosfera recent și ce sa vezi…era loc si pentru mine. Exact asa am zis. Ma potrivesc perfect. De data asta simt că s-au aliniat planetele și am mai multe chestii interesante de împartașit. Veți găsi articole despre produsele de beauty pe care le folosesc, review-uri, haine, modă, viața de mamă, interviuri cu oameni talentați și multe lucruri plăcute, în general, unei femei căreia îi face plăcere să fie cochetă și informată.

     Lipsită de modestie, vă aștept și la următoarea înșiruire de cuvinte într-un nou articol! Pe curând, mândrelor!

                                                                     

Vă invit cu drag să rămâneți aproape de fiecare dată când apar articole noi, abonându-vă site-ului meu; pentru informații suplimentare, sugestii de subiecte interesante. Sunt deschisă și la colaborări așa că nu ezitați să împărtășiți câteva cuvinte la adresa de contact [email protected]