Random

Ganduri pentru 2019

Cu cartile nu ar strica sa imbunatatesc relatia. Ma asteapta o 'Dama de pica' scrisa de Puskin si o cana de ceai. Apropo de asta, lunile acestea gasiti scrieri celebre in cadrul colectiei '100 de nume cu renume', pusa la dispozitie de cei de la Auchan si editura Litera.

Pentru mine 2018 a fost un an bun, in general. L-am simtit ca pe o binecuvantare dupa cativa ani nu tocmai roz, in care am pierdut cateva persoane apropiate si culminand cu tragedia vietii mele, plecarea tatalui meu din aceasta lume. Am simtit cum imi fuge pamantul de sub picioare, cum e sa pierzi o parte din tine si sa ai un sentiment de neputinta in fata sortii. Dar asta e alta poveste…Am ramas cu o putere interioara extraordinara si o forta de a continua si de a-i respecta memoria muncind si facand lucruri de care stiu ca s-ar bucura si ar fi mandru.

A inceput fiind deja insarcinata cu fetita mea, a urmat infiintarea firmei, un lucru absolut necesar, un vis implinit ce trebuia infaptuit cu mult timp inainte. Asta e, mai bine mai tarziu decat niciodata. Nu a fost usor umbland dupa acte cu greturile la purtator dar m-am descurcat. A urmat cununia civila, schimbarea locuintei, nasterea, botezul. Am fost norocoasa si mi-am putut desfasura activitatea la salon pana la sfarsitul saptamanii 40 de sarcina. Am revenit dupa 2 saptamani de la operatia cezariana.

Cuvintele cheie ale anului trecut au fost determinare, curaj, liniste si recunostinta.

Asadar mi-as dori ca 2019 sa fie cel putin la fel de implinitor ca anul precedent.

Sa ma umplu de iubire si sa absorb fiecare miscare a fiicei mele. Sa o vad cum creste sanatoasa si sa radiez de fericire. Sa reusesc sa imi pastrez in continuare calmul si rabdarea de care am dat dovada in cresterea sa. Bine, nici nu am intampinat probleme deosebite. O simt ca si cum o stiu de foarte mult timp, imi intuieste starile si e foarte cuminte. Sa nu uit ca cel mai important lucru pentru dezvoltarea sa armonioasa e sa fiu cat mai atenta la nevoile ei si sa o inconjor de iubire, indiferent de situatie.

Sa raman inconjurata de oameni deosebiti pe care ii stimez si respect.

Sa continui sa lucrez cu pasiune si sa ma ridic la nivelul asteptarilor clientelor mele dragi. Sa avem coafuri fabuloase!

Imi propun sa nu mai treaca nici o zi fara muzica. Asta am cam neglijat-o anul trecut, bagata toata in carti pentru femei insarcinate si site-uri destinate bebelusilor.

Imi doresc sa ies in afara tarii. Imi doresc sa calatoresc mai mult, in special unde e mare si soare, dar nu m-ar deranja nici sa vizitez locuri in scopuri culturale. Nu imi place sa zac la prajit insa ador sa fac pluta pe apa, sa inot si sa ma balacesc mai ceva ca o rata.

Cu cartile nu ar strica sa imbunatatesc relatia. Ma asteapta o ‘Dama de pica’ scrisa de Puskin si o cana cu ceai. Apropo de asta, lunile acestea gasiti scrieri celebre in cadrul colectiei ‘100 de nume cu renume’, pusa la dispozitie de cei de la Auchan si editura Litera. O astfel de carte costa numai 9,90 lei. ( aproape moca! doar-doar o citi si romanu’ ceva)
Daca aveti drum pe acolo merita sa va imbogatiti mintea si biblioteca!

Sa am cat mai multa inspiratie la scris.
Am inceput conceperea articolelor pentru acest blog spre finalul anului trecut. Imi doresc sa fie materiale interesante si de calitate . Potential exista( unde era modestia!), mai trebuie timp si prioritizarea activitatilor.

In rest, sa avem sanatate si putere de munca pentru indeplinirea dorintelor! Spor in toate!

Voi cu ce ganduri incepeti anul? Pe curand!