Beauty

Chestii care se poarta si nu-mi plac

M-am saturat sa vad tutoriale de make-up cu asa ceva pus pe cap! Eu una nu mai pot sa ma concentrez pe subiect, de fapt nici nu mai iau in seama vreo posesoare de asa ceva.

Astăzi vorbim depre câteva lucruri pe care nu le agreez dar se poarta si sunt “la moda”.

Ia să vedem…avem aceleași opinii?

Trenduri care trebuie să dispară

Incaltarile sport cu talpa alba masivă

Sau mai grav(!), cele albe integral. Nu vad de ce ar purta cineva asa ceva vreodata in afara vreunei sali de fitness sau intr-un cadru sportiv organizat, mai stiu eu ce costumatii bizare pentru sedinte foto… dar in rest… pe mine ma depaseste modelul asta.

photo credit vatflor.ro
photo credit ashfootwear.co.uk

De astea cu platforma integrata nu mai spun. Le las asa…nediscutate. Inca mai vad asa ceva pe strada. Oribile.

photo credit denisshoes.com

Cizme tip UGG

Am specificat intr-un articolca abia am gasit o pereche toamna asta pe placul meu.

Nu stiu sa existe vreo persoana pe care sa o avantajeze asa ceva. Mie mi se pare ca nu merg la nimic. Cu siguranta sunt foarte confortabile si..cam atat. Cine are sa-i traiasca, cine nu, sa nu-si doreasca:))

photo credit b-mall.ro

Jeansi rupti/tociti/ cu margele/imprimeuri/ dantela

Pentru mine ‘blugii’ trebuie sa fie clasici. Am mai dat eu rateuri in trecut cu cei cu talie joasa; mi-am dat seama intr-un final ca nu-mi avantajeaza deloc silueta. Nici cei slim fit nu sunt pentru mine…dar macar nu aveau brizbrizuri.

photo credit venus.com

Sprancene tatuate/micropigmentate

photo credit mydermahealth.com

Se vede ca e lucrat ceva in zona si nu are cum sa arate natural niciodata. DA! Se observa de la o posta o spranceana ‘ajustata’. Mai rau e cand sunt si executate aiurea sau vad aceeasi forma la diferite tipologii ale fetei!

Gene false

photo credit standard.co.uk

Am purtat si eu o singura data la insistentele cuiva…zici ca aveam fluturi pe gene. Ma si dureau pleoapele de greutate si aproape ca atingeau spranceana de lungi ce erau. Nu ma simteam mai frumoasa, ma simteam falsa. Ca sa nu mai zic de gelul ala de lipit care se vedea inca…Machiajul ar trebui sa puna in evidenta trasaturile mai frumoase, sa contureze subtil forma fetei, sa ascunda imperfectiunile. Nu sa ne ingreuneze si nicidecum sa ne faca sa ne simtim altcineva decat suntem. Am refuzat sistematic de atunci pe oricine a incercat sa ma convinga de utilitatea lor. Cred ca au fost din alea tip banda, am inteles ca cele fir cu fir s-ar vedea mai natural dar de atunci am spus pas si sa nu mai aud de gene false de nici un fel. Traiasca mascara!

Poseta intr-o alta poseta din plastic transparent

Cum va trasnesc ideile aste crete, fratilor? De ce sa uratesti in halul asta biata poseta? Sau clutch-ul de jos…transparent. De ce mi-as dori sa vada tot poporul ce port la mine?

photo credit aliexpress.com

photo credit alexnld.com

Gentile uriase

Revin in forta! Si nu-mi plac deloc! Eu deja mi-am ales calea, vedeti aici alegerile mele in materie de genti.

photo credit huffpost.com

Bentita cu urechi

As vrea sa nu-mi mai fie afectata vederea de aceste accesorii. Merge cand ai 3 ani ,5…fie maxim 15, dar daca esti deja femeie in toata firea si nu mergi la vreun bal mascat…doneaza-le! Scapa de ele urgent! M-am saturat sa vad tutoriale de make-up cu asa ceva pus pe cap! Eu una nu mai pot sa ma concentrez pe subiect, de fapt nici nu mai iau in seama vreo posesoare de asa ceva. O bentita normala, utila, sa nu-ti atarne parul pe fata se poate?

photo credit carnavalfiesta.com

Voua ce chestii ‘la moda’ nu va sunt pe plac? Sunt curioasa. Pe curand!