Random

Primul meu giveaway!!! Yay!!!

Daca tot zic specialistii ca ar fi cea mai deprimanta zi din an, eu m-am gandit sa va fac o bucurie. Sa incepem saptamana bine!

Daca tot zic specialistii ca ar fi cea mai deprimanta zi din an, eu m-am gandit sa va fac o bucurie. Sa incepem saptamana bine! Am decis organizarea primului meu giveaway pentru a va rasplati fidelitatea si pentru a va putea bucura de anumite produse pe care eu le-as recomanda oricand si pe care le-am mentionat in articole pe blog.

Pentru a participa la extragere trebuie sa fii abonat la blogul meu si sa-mi lasi un comentariu la aceasta postare cu numele unui articol care ti-a placut cel mai mult si sa-ti argumentezi raspunsul.

Toata treaba dureaza pana la data de 31 ianuarie 2019. Pe 1 februarie 2019 voi posta un video cu extragerea prin random.org tot aici. Voi face un update al articolului si anunt castigatorul.

Iata ce va ofer!

Un borcanel de ulei de cocos presat la rece de la Solaris- 200 ml

Cum folosesc uleiul de cocos de la Solaris

O crema de maini de la Vivanatura- 75 ml

5 produse esentiale in sezonul rece

O pereche de cercei handmade tip camee

De vorba cu artist handmade

 

Va urez mult succes! Pe curand!

Update 1.02.2019:

Concursul s-a incheiat. Multumesc tuturor participantelor. Va astept inscrierile si la urmatorul giveaway.

Castigatoarea este Alina, numarul 5 in concurs. Pe curand, mandrelor!

12 comments

 1. Toate articolele îmi plac 😁, unul dintre ele este” de vorba cu un artist handmade” – după ce l-am citit m-ai convins să mă duc să cumpăr și eu bijuterii handmade 🤗

  Liked by 1 person

 2. “Mame de urmărit pe YouTube”…….pentru că am o fetiță și îmi sunt de folos și experiențele altor mamici…știi cum e!Te pup!

  Liked by 1 person

 3. Felicitări pentru primul giveaway, Laura! 😀

  Îmi place stilul tău de a scrie, îl găsesc cel puțin interesant și captivant. Îți citesc cu drag fiecare articol, de plăcere, dar și pentru că nu de puține ori mai aflu câte un lucru pe care nu-l știam. Asta mă face să te citesc în continuare cu fidelitate.

  Cel mai recent articol care m-a inspirat pe mine este “Mame de urmărit pe YouTube”. Așa cum am scris în comentariu și la articol, până în acel moment nu obișnuiam să urmăresc conturi de YouTube ale altor mame. Tu mi-ai oferit însă acel imbold de care aveam nevoie poate. Poveștile despre naștere mi-au plăcut mult. Și e foarte plăcut, ba mai mult: util, să asculți și să vezi și alte femei împărtășind din experiențele lor. Mulțumesc!

  Liked by 1 person

  1. Multumesc, Ioana, chiar m-au emotionat cuvintele tale. E MINUNAT cand esti la inceput de drum si esti incurajat de feedback pozitiv. Te pup
   Mult succes la giveaway!

   Liked by 1 person

 4. Felicitări pentru blog, cuprinde informații din toate domeniile, sfaturi utile și modul in care scrii mai ales despre experiențele proprii este unul care te face sa citești cu plăcere. Îmi plac mai multe articole așa ca nu pot nominaliza unul in special.

  Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s