Fashion

Cum a fost cea mai recenta vizită la Zara

Ma bucur că există și astfel de persoane dedicate și ți-e mai mare dragul să găsești astfel de lucrători. Pentru că și eu lucrez cu publicul și întotdeauna mi-am respectat clienții. Când ma duc și eu să caut ceva as vrea, daca se poate, sa fiu tratată cu respect și mă aștept ca oglinda acelui magazin sa fie oameni care au habar de ce anume vând.

Evenimentele de genul: nunți, botezuri, cumetrii, tăieri de moț, și alte ocazii unde avem parte de mezel la aperitiv:)) sunt pentru mine un alt prilej pentru cumpărături.

Câteodata achiziționez o ținută întreagă, ori acolo o chestie cât de mică, pe care să o asortez la ceea ce deja am acasă și mă declar mulțumită.

Asta dacă nu ma duc în cercuri diferite și pot purta un outfit cu haine deja purtate:)) Depinde mult și de buget, de împrejurări. După umila mea parere cred ca m-am descurcat de fiecare data.

Pentru acest botez ce se anunța la sfârșitul lunii ianuarie, aveam nevoie, de o ținută cât de cât calduroasă, să nu fiu foarte golașă, totuși era iarnă.

Oricum mai bine fac frigul decât să mi se para mie că e ceva în neregulă, dar… ianuarie. M-am gândit eu că mi-ar trebui un body cu mânecă lungă pe care să-l asortez la fusta plisată Axel și o pereche de cizme cupru luate de ceva vreme de la New Yorker.

Am decis asupra unui body din motive practice. Plecata toată ziua de acasă și să stau sa înfig vreo bluză în betelia fustei de 7000 de ori pe zi nu era cea mai buna variantă. Acum ce fel de body era problema: unul cu deschizătura parte peste parte, trebuia să țin cont de situația actuală cu alăptatul și eventual să se asorteze cumva și cu restul ținutei. Aveam albastru royal sau cerneala (mie mi se par la fel) de la fustă și cizmele într-un maro deschis spre cupru .

Dupa o căutare indelungă pe internet găsesc în sfârșit unul care era ok pentru gustul meu. 40 de lei…hai că e bine, de la 80.

Cum erau reduceri la Zara și deja văzusem produsul la ei pe site, am ajuns în mall sa găsesc articolul snake print, parca v-am mai zis că am ceva cu chestia asta în ultima vreme.

Experiența de shopping la Zara

Intru în magazin, las copilul cu tac’su în zona de barbați și eu ma duc sa caut pentru ce am venit. Mă învârt pe acolo, debandadă și o gramadă de produse la reduceri. În mod normal aș fi stat zgâită cu orele în magazin dar așa… sa stau sa caut prea mult nu-mi venea și sa tin copilul dupa prostiile mele nici atât.

Ce ma gandesc, zic hai sa întreb pe cineva,decat să ma desfașor eu ca o oaie capie. Ajung eu la un moment dat spre ieșire. Dau de o tânără și o întreb: cumva un body snake print etc. l-am vazut și pe site… “Să știți că nu tot ce vedeți pe site e și în magazine”. Am înțeles, ideea era să îl gasesc aici, sa vad cum arata materialul, cum se așeaza pe mine.

“Căutați prin zona aia” și îmi indică o zonă, pe care am cercetat-o ulterior fără nici un rezultat.


Am ajuns și în zona caselor de marcat…aveau și accesoriile în promoție. Adevărul e că văzusem și niște cercei… O voce îmi spunea “nu mai lua, ai destui”, cealaltă “cumpără-i…sunt la ofertă, așa colorați și deosebiți…” În mine se petrecea o luptă…mai ceva ca la Posada. Într-un final a învins vocea rațiunii. Mi-am adus aminte că primisem recent doua perechi de la prietena mea din Belgia și ar merge de minune oricare dintre ele.

I-am ales pe aceștia pentru botez, de la H.Y.P Store.

Ajung pe la mijlocul magazinului și găsesc un flăcău ( cum ar spune profu’ de info’ din liceu).

Să-mi mai încerc o dată norocul… un body snake print, l-am vazut online…”nu știu, încercați pe acolo” și îmi arată tot așa o zonă, vag. Bun, m-au găsit ai mei pe un culoar și zic ce fac,eram ușor dezamăgită…chef nu mai aveam să caut prin toate cotloanele, erau prea multe persoane și o harababură, țoale aruncate… caută acul în carul cu fân…

Când sa ieșim din magazin văd o domnișoară care aranja de zor niște lucruri. Hai să mai fac o ultimă încercare. Deja ma obișnuisem cu gândul ca nu il găsesc “cui îi pasă, Laura, de body-ul tău amărât?”

“Body așa și pe dincolo…l-am văzut pe site…”, cred că nici nu a așteptat să termin tot ce aveam de zis. Mi-am dat seama că știe despre ce vorbesc și mi-a zis sa o urmez.

Gata, sa traiți! Nu va spun ce fericită am fost. De faptul că în sfarșit găsisem pe cineva care avea habar de ce e prin magazinul ăla. Mi-a arătat fix locul unde erau, stander-ul respectiv; și pentru că am gasit ultimul body cu modelul dorit și pe masura mea, M. Drăguțul mă aștepta.

Eram zen, pluteam pe norisori. De entuziasm nici nu am mai intrat la proba. “Plateste-l și fugi”.

Din fericire s-a nimerit la fix. Și în loc să plec cu coada-ntre picioare, fata asta chiar mi-a fost de ajutor și nu m-a lăsat să plec nemulțumită.

Ma bucur că există și astfel de persoane dedicate și ți-e mai mare dragul să găsești astfel de lucrători. Pentru că și eu lucrez cu publicul și întotdeauna mi-am respectat clienții. Când ma duc și eu să caut ceva as vrea, daca se poate, sa fiu tratată cu respect și mă aștept ca oglinda acelui magazin sa fie oameni care au habar de ce anume vând.

Sau poate a fost o întâmplare să fie chestia asta pe care o căutam, cunoscută de ea. Ceilalți poate știau și ei dar nu s-au mai obosit sa îmi arate. Întrebam pe altcineva, ma zbăteam un pic. Asta e.

Totul e bine când se termina cu bine. Noroc de întâlnirea cu don’șoara cu zâmbetul pana la urechi. Așa da.

Aici e body-ul cu pricina, ziceți voi ca nu e de efect…fotografii cu întreaga ținută postez în articolul viitor. Pe curând!