Mama mandra

Perna multifuncțională- moft sau necesitate?

O așezam după bunul plac șI în funcție de nevoi și chiar a făcut o mare diferență.

Unul din lucrurile la care ma gândeam în timpul sarcinii, dacă să îl cumpar sau nu, a fost un produs care să mă ajute în alăptare și sarcină. Mai precis o astfel de pernă imensă, multifuncțională, 3 în 1, în forma literei C. Am întrebat în jur, unele persoane nu știau ce e aia, altele ma sfătuiau să o achiziționez pentru că sigur nu o să regret…cei mai mulți nu au avut pentru că nu li s-a părut necesară.

Perna pentru gravidă 3 în 1

M-am lămurit repede în favoarea cumpărării uneia atunci când au început durerile de spate, asta însemnând pe la jumatatea perioadei de sarcină.

Eu am achiziționat-o de la Baby Expo. Țin minte că o văzusem din prima, cu bufnițele astea simpatice și pe albastru ciel și m-am îndrăgostit pe loc. Era și frumos așezată acolo la stand, pentru prezentare, pe un pat… m-aș fi întins acolo direct, să o iau în brațe. De obicei prefer un lucru ambalat și sigilat dar pentru că acest model nu mai exista în stocul magazinului iar celelalte imprimeuri nu-mi spuneau nimic, am decis sa rămân la aceasta.
Ce mai conta că a fost pipăită și de alți clienți. Husa se spală oricum așa că am decis, mi-a placut din prima, pe asta o iau. Și la un preț bun, cred că a fost 86 de lei. Așa am o tendință să rețin toate prostiile, v-ați dat seama,cred…Cert e ca pretul ei inițial era vreo 120 de lei, ceea ce oricum era cam cel mai bun preț de la standurile de pe acolo. Aveau ei o reducere, mi-a explicat vânzătorul, perna rămânea la 90 și ceva…Când am ajuns la casă, să platesc, surpriză, altă reducere, că nu știu ce produse erau astea și automat mai beneficiai și de această ofertă. Așa că a rămas la 86. Norocul meu e că am păstrat ambalajul și vă pot spune de unde e- mykids.ro.

Am reușit să rup husa un pic la interior. Am cusut-o. Nu cred că e vorba de material, e un finet bumbac, foarte moale și plăcut la atingere și pare rezistent, probabil de la faptul că a fost foarte folosită și cere altă husă, sau de la prea multe spălări… Și-a păstrat forma în proporție de 80% , nu mă aștept să fie ca la început, e ok de folosit în continuare. După aproape un an se prezintă bine. E fermă și ușor modelabilă.

Dormeam foarte bine cu ajutorul ei, oricum eu așa ma odihnesc de obicei, dar sa spunem că în sarcină durerile de spate mi-au mai luat puțin din elan:)).

Când aveam picioarele umflate și trebuia sa stau cu ele cocoțate tot pe ea pica greul. O așezam după bunul plac și în funcție de nevoi și chiar a făcut o mare diferență. În general mă foloseam de un capăt pentru susținerea gâtului, cea mai mare parte o țineam sub burta sau pe spate și celălat capăt pentru susținerea picioarelor.

Pernă pentru bebeluș

Bebelușul are acum țarc și suport pentru susținerea spatelui când stă în funduleț. Vedem mai târziu cu ce o să ne mai ajute dar pentru moment, la aproape 6 luni e locul ei preferat de joacă.

Pentru alăptare nu am folosit-o ca să poziționez bebelușul la sân…deci nu aș putea să vă dau nici o indicație în acest sens. Cu siguranță e de ajutor pentru cine dorește, mai ales la început, când copilul trebuie ținut într-o poziție corectă, pentru atașarea sa cu succes la sân.

E destul de voluminoasă și ocupă mult spațiu dar ce nu facem noi pentru un plus de confort? Câteodată și soțul profită de confortul oferit de ea deci e apreciată de toți membrii familiei.

Concluzia e următoarea: vă recomand cu toată convingerea să vă procurați una, clar e necesara, mai ales în sarcină. Merită! Voi ce ziceți? Sunteți pro sau contra unei astfel de perne, 3 în 1?

Pe curând!