Beauty

Review- obrazul subțire cu mască peel-off se ține

Pentru menținerea unui ten curat merită folosirea acestei măști săptămânal.

Ador măștile de față peel-off. Vouă vă plac?

Mi se pare că ar curăța mai bine tenul față de măștile clasice și odată ce le îndepărtezi ai sentimentul ăla că ai eliminat rapid tot ce te deranja. Încă aștept o mască peel-off care să îmi ia și câțiva ani de pe față:)). Da, sunt genul ăla de persoană care preferă să nu fie întrebată de vârstă:))

De vreo 2 luni folosesc masca aceasta pe bază de cărbune, peel-off, potrivită pentru tenuri mixte și grase, de la 7th Heaven…culoarea aia închisă, m-am gândit că pe cât de scary pare, cu siguranță o să fie bună.

Dacă trebuie să mă murdăresc, cum scrie pe etichetă, o să o fac și pe asta. Și intr-adevăr este grozavă și ușor de folosit chiar dacă nu e cea mai aspectuoasă mască descoperită de mine.

Prețul

Prețul ei a fost 27 de lei și promite că ar ajunge pentru zece utilizări. Cred că se poate și mai mult de atât. Cam asta e cantitatea folosită de mine pentru o singură utilizare și mereu mi se pare scot prea mult. Am grijă să o distribui pe față cât mai repede pentru că se usucă imediat și e de preferat să acționeze pe față și nu pe degete sau pensulă, depinde ce anume folosiți.

Consistența

Pare ca un zaț vâscos cu aspect lucios.

Problema e că trebuie să mă baricadez în baie să nu mă vadă copilul. Să zicem că nu e cea mai bună idee. Se poate observa cu ușurință de ce nu e tocmai indicat.

Decojirea propriu-zisă

Cum mă ajută pe mine

Sunt mulțumită de acest produs, face exact ce promite, curăță și catifelează. Matifiaza tenul și nu mai lucește, cel puțin câteva ore după utilizare. Am observat și eliminarea punctelor negre vizibile. Câțiva porișori înfundați mai rămân ce e drept, dar nu mă pot aștepta să fie ca un tratament cosmetic profesional făcut ca la carte. Nu miroase dubios, nu mi-a provocat iritații. Pentru menținerea unui ten curat merită folosirea acestei măști săptămânal.

Unde o găsiți

Aproape în orice supermarket de genul Cora, Carrefour, Auchan dar și online, e destul de ușor de procurat.

Cum vi se pare? Ați încercat-o? Daca aveți și alte recomandări de măști peel-off nu ezitați să împărtășiți informația. Pe curând!