Beauty

Am testat trucul cu ondulatorul de gene

Ce m-a captivat și mi-a atras atenția a fost acest truc legat de ondulatorul de gene cu ajutorul căruia pot aplica mai precis fardul de ochi în pliul pleoapei pentru a adăuga profunzime privirii.

Acum ceva timp a trecut prin news feed-ul paginii mele de Facebook un videoclip cu trucuri de înfrumusețare. Nimic nou până aici. Bineînțeles că am fost interesată și m-am hotărât să-l urmăresc. Ce m-a captivat și mi-a atras atenția a fost acest truc legat de ondulatorul de gene cu ajutorul căruia pot aplica mai precis fardul de ochi în pliul pleoapei pentru a adăuga profunzime privirii. De atunci face parte din machiajul meu de zi cu zi, mi se pare foarte simplu și eficient, nu trebuie sa îmi mai faci griji că am aplicat incorect fardurile. Genial!

Cum funcționează trucul cu ondulatorul de gene

  1. aplic o nuanță deschisă de fard pe toată pleoapa superioară;
  2. în timp ce țin ondulatorul pe gene pentru a le da o forma curbată, aplic exact pe zona arătată în imagine un fard de pleoape de o nuanță ceva mai închisă, complementară celei de la primul pas;
  3. estompez un pic fardul să se combine frumos cu cel de la bază, trecând cu ce a mai rămas pe vârful pensulei și pe restul pliului, de asemenea și ușor pe pleoapa inferioară;
  4. aplic mascara la final și sunt gata cu machiajul ochilor;
  5. pleoapa mobilă e pusă în valoare datorită fardul deschis aplicat la început;
  6. sub sprânceană se poate observa de asemenea fardul de culoare deschisă care lumineaza privirea;

În imaginea de mai jos aveți produsele utilizate la operațiune, ondulatorul de gene de la Avon, sunt foarte mulțumită de el, nu a pățit nimic (să se rupă sau să ruginească, cum am pațit cu altele) și îl am de mai bine de 4 ani. Pensula pentru fard de la Revlon la fel, se și vede cât de folosită a fost pe mâner; ideea e că perii sunt aproape la fel ca atunci când am cumpărat-o, super calitate; 2 farduri de pleoape de la Wet’N’Wild. Se observă cu ușurință care e preferatul meu.

Vă las aici o listă cu alte trucuri testate de mine.

Cum vi se pare? Știați de acest truc de beauty? Daca îl încercați, anunțați-mă, m-aș bucura să aud că a funcționat și la voi.

Pe curând, mândrelor!