Beauty

5 produse pe care nu le-aș mai recumpăra

Voi ați încercat vreunul din aceste produse? Merită sau nu recumpărarea lor? Aștept răspunsurile voastre în secțiunea de comentarii.

Există, desigur, produse de beauty care nu mi s-au potrivit( muuulteee de-a lungul timpului); câteva dintre acestea le găsiți în rândurile următoare. Probabil sunt produse bune din alt punct de vedere, dar cum eu nu m-am împăcat cu ele și nu am ajuns la nici un rezultat benefic pentru mine m-am gândit să împărtășesc experiența folosirii lor cu voi, să vedem dacă aveți aceeași părere sau dacă voi sunteți mulțumite de ele. Să intrăm în pâine și să vedem de ce nu le-aș mai recumpăra.

Crema antirid contur de ochi și buze Gerovital

Am cumpărat-o pentru întreținerea pielii sensibile din jurul ochilor. Nu că aș avea eu cine știe ce riduri adânci dar mai bine să previi decât sa tratezi. Și pentru că se recomandă a fi folosită de grupa vârstei 30+. E cam lipicioasă și intră destul de greu în piele. Am observat o ușoară luminozitate în zona ochilor și pielea puțin întinsă și cam atât. Dar dacă nu o mai foloseam a doua zi sigur că nu mai vedeam absolut nici o schimbare. Parcă aveam așteptări mai mari..nu știu de ce. Eu oricum am așteptări mari în general…Îmi place totuși sistemul de dozare și aplicare igienic și precis.

Tușul tip cariocă Thick & Thin Scandaleyes de la Rimmel London

L-am folosit de maxim 10 ori până a început să se usuce și să nu mai poată fi distribuit cât de cât uniform pentru că nici sistemul de aplicare nu e prea precis. Vârful special promitea trasarea liniilor groase și subțiri în funcție de look-ul dorit. Rezistență nu am vazut, pigmentarea cu produs nici atât. Eu una nu m-am descurcat deloc cu el. Și am folosit câțiva litri de tuș la viața mea:)) exagerez…dar ați înțeles ideea. Nu spun că sunt vreo expertă în aceasta filozofie de aplicare a tușului dar oferă-mi un produs bun și nu-mi îngreuna munca la conturare și dup’aia crede-mă că recunosc unde e vina mea.

Șamponul pentru reparare intensă cu ulei de cocos Langhaar Madchen din DM

L-am cumpărat pentru că m-am gândit că va fi ceva de bun augur (am văzut ulei de cocos, mare amatoare de așa ceva) având în vedere că am fost mulțumită de șamponul uscat din aceeași gamă, aveți articolul aiciPărul rămânea îmbâcsit de produs și nici spumă prea bogată nu făcea. V-am spus că în timpul meu liber:)) mă ocup cu părul. Mie nu mi s-a potrivit, să zicem că ar merita încercat de cineva care are foarte mult păr și foarte indisciplinat. L-ar potoli cu siguranța. Am înțeles faza cu ‘relaxarea’ firelor dar nu înțeleg cum poate rămâne părul încărcat după un șampon. Din contră, ar trebui să îl simt curățat. L-am folosit și într-o perioadă când părul meu nu a fost în cea mai bună formă și nu am scăpat nici eu de căderea parului.

Gelul de curățare Detox de la Elmiplant

V-am spus de un gel de curățare foarte bun aici, dar am vazut ediția asta nouă de la Elmiplant Detox și cum mă împac foarte bine cu demachiantul de la ei aici, iar masca ce o folosesc în prezent include cărbune, m-am gândit că nu ar strica să merg pe aceleași ingrediente. E ca un gel cu o textură destul de densă și mă enerveaza că trebuie insistat ca să se formeze o spumă și trebuie sa scot o cantitate consistentă. Ca efecte asupra pielii nu am văzut ceva extraordinar cât să-l recumpăr. Dar după cel menționat mai sus cred că am așteptări prea mari. O să vă anunț dacă am găsit ceva mai bun.

Fondul de ten Maybelline New York Superstay 24H Full Coverage 

Eu l-am folosit mai mult în perioada sarcinii deci e posibil ca modificările hormonale să-și fi pus amprenta și la nivelul tenului, dar mie nu mi-a plăcut deloc acest fond de ten. A oxidat, curgea de pe fată foarte repede, în nici un caz acoperire și rezistență mare. Nu am încercat să îl țin pe ten 24 de ore, nu știu cine ar purta atât de mult un fond de ten pe față, e o inconștiența, dar să zicem…oricum nu cred ca ar rezista. Nuanța Ivory s-a dovedit a fi mult prea închisă pentru mine chiar și în sezonul cald. Nicidecum finisare perfecta, pentru mine nu s-a potrivit. Același lucru l-am pățit cu fondul de ten Fit Me Matte+ Poreless, tot de la ei, deci nu cred că am sa mai cumpăr fonduri de ten de la ei pentru că le arunc nefolosite. Pe acesta l-am mai băgat în seamă din când în când pentru conturarea feței (100 de trucuri utile în rutina de beauty ) în cantități mici, fiind o culoare mai închisa, dar acum am observat că s-a ridicat un ulei dubios așa deasupra și o să-l arunc.

Voi ați încercat vreunul din aceste produse? Merită sau nu recumpărarea lor? Aștept răspunsurile voastre în secțiunea de comentarii.

Pe curând!