Beauty

5 produse pe care le-am recumpărat

Oferă strălucire părului, potolește firele rebele și părul nu capătă un aspect încărcat. Părul se simte netezit și hidratat. Se aplică atât pe părul uscat, cât și pe părul umed. Nu fixează coafura dar pot spune că se simte ca un tratament leave-in pentru păr


Laptele demachiant de la Elmiplant

V-am povestit despre el aici, dacă sunteți curioși aruncați o privire.

Dischetele de bumbac demachiante maxi Cien de la Lidl

Pot spune că le-am recumpărat cu numeroase ocazii și sunt foarte mulțumită de ele. În loc să mă chinui cu câte o dischetă demachiantă obișnuită mică și rotundă, dat fiind faptul că mă machiez destul de des, mi se par mult mai utile și își fac mai repede treaba datorită dimensiunii mărite și ovale. Și nici nu se desprind lăsând partea din mijloc ca o vată să se descompună și mă deranjeze cum am mai pățit cu alte mărci. Bine, eu nici nu suport să ating vată, am o alergie să zic așa. Nu îmi apare nimic pe piele, pur și simplu nu suport cum se simte la atingere. Ați mai auzit așa ceva?

Crema de mâini cu gălbenele și cătină de la Vivanatura

Am menționat-o aici și am recumpărat-o. Ba chiar am inclus-o și în primul meu giveaway, aici.

Londa Professional Satin On Anti- Frizz Serum /Ser anti-static pentru strălucire

Oferă strălucire părului, potolește firele rebele și părul nu capătă un aspect încărcat. Părul se simte netezit și hidratat. Se aplică atât pe părul uscat, cât și pe părul umed. Nu fixează coafura dar pot spune că se simte ca un tratament leave-in pentru păr. A fost recumpărat de numeroase dăți și fiind un produs profesional concentrat e și foarte spornic, necesitând o cantitate infimă pentru rezultate imediate.

Balsamul de păr cu ulei de macadamia Cien de la Lidl

Un alt produs care a meritat recumpărarea. Practic descurcă imediat părul după aplicare și-i oferă suplețe. Calitate germana la mai puțin de 10 lei.

Le-ați încercat? Cum vi s-au părut?

Pe curând!