Beauty

Cum a fost la Cosmobeauty 2019

Așa cum v-am promis ieri, aici, am revenit cu impresiile mele la cald asupra târgului Cosmobeauty al anului curent. Acesta e unul din momentele acelea când mă bucur din nou că am luat decizia de a-mi deschide un blog pentru a împărtăși informația.

Încă de la intrare am fost întâmpinați de zâmbete. Domnișoarele responsabile cu biletele de intrare și cu tombola cu premii au fost foarte drăguțe, exprimau bucurie sinceră, ba chiar am observat că s-au bucurat cu drag când am intrat cu bebelușul.

Am trecut pe lângă hostess-ele care împărțeau pliante, drăguțe , atitudine formală. Zâmbet protocolar.

Ce am întâlnit pe la standuri

Am zăbovit un pic și pe la produsele de styling pentru bărbați, întotdeauna m-au fascinat frizeriile astea dichisite, conceptele astea Barber, locuri separate de doamne și domnișoare unde își pot aranja părul și mustațile, barba. Fiecare să fie cu treaba lui, nu să vezi o femeie cu vopsea în cap în timp ce te tunzi, treaba asta ar trebui sa fie o relaxare, o îmbinare a utilului cu plăcutul și nu să ne facă să ne simțim stanjeniți, de nici o parte, în vreun fel.

Dupa aceea, am avut parte de un răsfaț din partea celor de la Trind, care propun o îngrijire naturală a unghiilor și a mâinilor, am încercat crema de mâini de reparare și am primit ca bonus și un masaj. Asta da reclamă!
Noroc că aveam unghiile abia facute cu un roșu superb de la Melkior, cadou de la prietena mea, și am putut sa întind mâna fără restricții. Cu câteva zile înainte aveam un lac sărit de pe unghii, dar uite cum se așeaza toate:)) Mi-au propus să încerc și tratamentul de unghii dar trebuia să îndepărteze oja, ar fi durat prea mult si parcă nici nu mă înduram să stric frumusețe de lucrare:)); oricum prezentarea bună, bravo! Mi-a plăcut abordarea, am mulțumit frumos însa m-am îndepărtat spre alte meleaguri( a se citi standuri); că așa eu mai stăteam mult și bine la bibilit dar mai aveam de explorat și am zis să nu profit prea mult nici de amabilitatea oferită și nici de răbdarea copilului meu cuminte.

Cei de la Afrodita Cosmetics, cu gama Thalion, m-au impresionat cu deschiderea spre client, informații utile, amabilitate și bonus câteva mostre. Pe care am de gând să le încerc. Poate mă transform în vreo zeiță, mai știi:))

Ce mi-am cumpărat

Andra Cosmetics. Îmi doream să cumpăr un fond de ten de la L.A. Girl cu finish mat, pentru că v-am povestit de cel din Pliseuri si catifea- favoritele toamnei 2018 dar am zis să încerc varianta mata, să nu fiu nevoită să mai folosesc așa multa pudră. Cea mai deschisă nuanță, așa cum mi s-a comunicat, era sand, din păcate, doamna de la stand chiar m-a sfătuit sa-l încerc deși i-am zis că nu mi se potrivește, i-am arătat și ei să vadă. Un cunoscător într-ale machiajului își poate da seama de la prima vedere a nuanței tenului că nu se pupă un produs. Și dacă asta vinzi, cu asta te ocupi ar trebui să știi. Brânza mea față de sand-ul ăla era la mile distanță. Mi-am luat totuși un lipgloss mat pigmentat L.A. Girl, pe inspiredbeauty.ro îl au în ofertă acum, văd că e 15 lei , dacă va interesează, eu l-am luat cu 30. Asta e. La beauty blender aveau un preț special, eu știu că e în jur de 80 de lei un astfel de burețel, la expo era 65.

Chiar sunt curioasă cui erau destinate acele punguțe și ce anume conțineau.

Cei de la Sole Shop, foarte amabili, deschiși, eu mi-am luat o pensula de blending de la ei, pentru că am vrut să văd cum se descurcă marca asta de pensule Moda, de care nu mai auzisem, am primit cadou și o pereche de șosete Kocostar reparatoare. Good job!

La Beautyone era acolo un tânar cu care am interacționat, l-am întrebat ce se poate câștiga la tombola organizată de ei, mi-a spus că sunt premii surpriză. Hai că te iert pentru că nu ți-ai facut lectiile:)), dar era bine să fi știut informația aceasta. Să fie totul transparent. Eu mi-am luat un ulei anti-frizz Kaypro cu 45 de lei de la 70 cât era pe site, deși prețul lui inițial era spre 100 întreg după spusele lor.
Cei de la Red One, la fel, eu abia luasem o ceară marca lor, zilele trecute, cu 15 lei din oraș, iar la târg era 18 cu reducerea aplicată. Scump, scump, dincolo era mai ieftin. Glumesc, desigur, nu era mult mai ieftin dar mă aștept ca la astfel de întruniri să găsesc prețuri mai bune. Iată că nu la toate standurile.

La Melkior era cea mai mare agitație. Probabil unde aveau și 20% reducere la orice produs. Mi-a picat pe 2 chestii, un fard de obraz și o pelerină de machiaj, pe care eu o voi folosi pentru coafat la salon. Domnișoara care m-a asistat în luarea deciziei a fost o draguță. Am așteptat un pic la casă ce e drept dar oricum am rezolvat. I-am spus doamnei de acolo că ma întorc imediat cu banii, și-așa în momentul acela era procesată o alta comandă, nu dura mai mult de câteva secunde și am primit o față de zici că am plecat cu marfa și am uitat să plătesc. Produsele erau la dânsa, chiar dacă nu mă întorceam, nu era nimic de pierdut…

La Golden Rose de asemenea aveau prețuri speciale și reduceri, la Make Up For Ever, la Paese, la fel și la Malu Wilz.

O doamnă simpatică și dornică de a împărtăși informații am întâlnit-o la standul celor de la Balixir, cu săpunuri 100% naturale și alte produse din zona bio.

Cei de la Finnley’s, dispuși la conversație de asemenea, aveau un produs minune care ajuta la reducerea timpului de procesare al vopselei de păr, o data aplicata, la 10 minute , deci super pentru cliente grăbite, am înțeles că ar merge în orice brand de vopsea fără a-i afecta calitațile.

Concluzia

Chiar am avut ce vedea și auzi per total. Am apucat să vedem și o prezentare- concurs în cadrul târgului pe tema coafuri de mireasa.

Fata de alți ani parcă nu au fost așa dispuși să ofere chestii spre testare, cei mai mulți erau gen, dacă va interesează ceva aveți mail-ul și vă răspundem la orice fel de întrebare. Bine, bine dar nu mai bine îmi oferi detaliile acum, ai altceva mai bun de făcut? E o expoziție, expune-te, exteriorizează-te, vino cu ceva inedit, oferă o mostră să putem încerca produsele sau un serviciu pe loc. Un pliant și o broșurică cel mai probabil vor rămâne în amintire pentru majoritatea, nu vorbesc de cei care sunt într-adevăr interesați și sa spunem că trec peste, dar un produs testat și care într-adevăr e bun, sigur va aduce cumpărători și reclamă. Eu cel puțin așa as proceda. Oferă înainte de a primi. Sau oferă-mi broșura dar spune-mi în același timp și cu ce te ocupi, de ce produsul tău e cel mai cel, cu ce vii nou pe piața; veneam mai incărcata cu produse și oferte alte dăți, acum nici nu am mai stat mult la fiecare stand, ce e adevarat dar oricum una peste alta a fost ok. O experiență. Unora chiar le-a plăcut numele blogului și ma bucur că au fost atât de deschiși să le pot spune că ma ocup și cu asta.

Voi ați fost anul acesta la Cosmobeauty? Ce impresii aveti legate de eveniment? Ce produse v-ați ales?

Părerea despre produsele primite și cele achiziționate la târg într-un alt articol. Stați pe-aproape! Pe curând!