Fashion Uncategorized

Ce chestii cool am mai găsit în second hand

A trecut ceva timp de când am mai găsit ceva pe placul meu într-un second hand. Am mai intrat din când în când să arunc câte-o privire și să îmi încerc norocul dar până vinerea trecută nu s-a întâmplat să vin acasă cu ceva. Era lume înăuntru ca la circ, țoale aruncate peste tot, oameni cu pungile pline și agitație mare. Am intrat și eu moț, dar bine ca mi-am ascultat instinctul și nu chefului de a da din coate pentru a găsi ceva ca lumea. Dar și când dau de ele…ies artificii.

Cool în second hand

Prima achiziție e jacheta aceasta din denim prespălat; măsura 40 de la Autre Ton.

Jacheta are ușoare urme de uzură( insesizabile chiar, dar ochiul meu vigilent a scanat-o); pe acest model merg oricum pentru că are aspectul ăsta trashy, mi se pare că e foarte cool. Iar faptul că a costat 3 lei e cireașa de pe tort sau prețul de pe etichetă. Cum vreți să-i spuneți. Numiți-o oricum dar e a mea, mineeeee all mineee:D.

Nu mai aveam de ceva ani o ‘geacă de blugi’ în garderoba și pot spune că îmi place tare, tare mult. Am înțeles că s-ar afla și în tendințele actuale deci numai de bine despre ea.

A doua chestie este această husă de pilotă/ lenjerie de pat cu imprimeu animal print, prevăzută cu 2 modele. Mi s-a părut interesantă, în vogă anul ăsta și se potrivește perfect în dormitorul nostru preponderent alb; de fapt, dacă stau bine să mă gândesc e un articol clasic și mereu actual; dar mai ales că nu avea nici un defect m-a făcut să mă simt din nou norocoasă și să scot din buzunar 3 lei. Da. Speechless!

În link-ul de mai jos găsiți ce am nimerit, tot la 3 lei, vara trecută:

Photo of the day (2)

Cu speranța că voi mai găsi și pe viitor lucruri frumoase în magazinele de tip second hand și nu la distanțe atât de mari de timp, vă urez să aveți noroc în căutările voastre dacă sunteți amatori de astfel de comori.

Care a fost cel mai frumos lucru găsit de voi într-un second hand? Pe curând!