Beauty

Am testat mostre cosmetice Thalion și Afrodita

tenul meu chiar a meritat o sesiune de îngrijire profesională

Am revenit astăzi cu o părere asupra unor produse cosmetice pentru îngrijire facială primite aici- Cum a fost la Cosmobeauty 2019 de la Thalion și Afrodita Professional.

Thalion

  • brand franțuzesc, creator de cosmetică marină, cu laboratoarele în Bretania selectează și formulează ingrediente exclusive, de ultimă generație, bazate pe alge și plante marine. Oferă nenumărate produse profesionale de standard înalt de la tratamente pentru față, ceaiuri, suplimente cât și produse pentru bărbați.

Gama Algolift o cremă pentru fermitate și elasticitate, ușor rozalie, îmi lăsa un film luminos ,textură fina, catifelată, intra rapid în piele; pentru tenul meu doritor de hidratare intensă, chiar dacă are tendințe de îngrășare, a fost benefică .

Serum-ul Algolift, cu acid hialuronic, tot cu o tentă rozie, textura ușor mai apoasă și cu un miros mai intens, floral, fața de prima cremă; hidratare intensivă.

Din gama ALGOPUR face parte și crema Acnichoc cu zinc și acid salicilic, o cremă albă tratament, ce promite matifierea si purificarea tenului problematic, predispus la acnee; ten uniform și neted trecând peste mirosul medicamentos.

Afrodita Professional

  • este un brand de origine slovacă cu peste 40 de ani de experiență ce promite produse cosmetice inovatoare, bazate pe ingrediente naturale. Au produse pentru toate zonele corpului și pentru orice nevoie, de la păr, unghii până la produse de igienă și tratamente anticelulitice.

Din gama NEURO SENSITIVE am avut ocazia să testez crema calmantă pentru ten sensibil și uscat, are o culoare alba, mirose a ceva medicinal, cu textură densa, dar un pic cam grasă pentru tenul meu, oricum am folosit-o seara;

Crema din gama Hyaluron pentru ten normal și mixt, o cremă ce promite îmbunătățirea aspectului pielii tenului și ten fără aspect lucios prin stoparea sebumului. Mi-a ajuns pentru două aplicări și într-adevăr a lăsat tenul neted, neuleios și e bună ca bază de machiaj.

M-am răsfățat cu ajutorul cremei de noapte din gama Pure Gold 24k Luxury ce promite un tratament intens anti-rid. Chiar am simțit cum e să folosești un produs de lux judecând după senzație și aspectul feței mele vizibil îmbunătățit dimineața.

Dacă v-am stârnit interesul aflați că mai au și alte game pentru diferite probleme faciale, dar și pentru întreținere, firma adresându-se segmentului profesional în saloane cât și pentru utilizarea lor acasă.

Despre ele per total: cu toate că au fost cantități mici, tenul meu chiar a meritat o sesiune de îngrijire profesională. Prețurile lor sunt mai ridicate dar e musai de precizat că se simte diferența în bine față de o cremă obișnuită din comerț. O să le am în vedere pe viitor, mai ales că se apropie cu pași repezi Cosmoworld și vor fi și aici prezenți.

Sper că am făcut ceva lumină cu privire la produsele lor mai ales dacă e prima dată când auziți de ele.

Ați folosit cosmetice profesionale Thalion și Afrodita vreodată?

Pe curând!