Beauty

Unde găsești pensule pentru machiaj ieftine și bune

Pensule cosmetice de machiaj Miomare de la Lidl

Ieri am trecut pe la Lidl să cumpărăm scutece. Dacă încă nu ai citit articolul despre ele te invit să arunci o privire aici.

Bineînțeles că am ajuns să cumpărăm și alte chestii nu foarte necesare dar extrem de tentante, pentru mine. Cum ar fi aceste două pensule de machiaj Miomare. Habar nu aveam că Lidl vinde și așa ceva. Eu abia ieri am văzut pentru prima dată așa ceva la ei în magazine. Dar să vedem ce am observat după primele utilizări:

Pensule cosmetice de machiaj Miomare de la Lidl

Primele impresii

  • pensulele au 100% material sintetic: perii roz deosebit de moi și fini, iar mânerele sunt dintr-un plastic negru rigid;
  • scrie pe ambalaj că sunt ideale pentru persoanele alergice; nu am avut până acum alergii de la pensule, nici nu știam că poate exista așa ceva; dar e de bine, e un bonus pentru a mă asigura de calitate;
  • cu pensula aceea stufoasă tip kabuki am aplicat doar o pudră bronzantă și se vede foarte natural și aerisit efectul; dar cred că va face casă bună și cu pudra de baking de la Alverde, aici. Acum că m-am mai obișnuit cu aplicarea ei pot spune că e super; fiind și foarte spornică am tot avut ocazia să o testez. Dar revin asupra subiectului.
  • pensula pentru aplicarea fondului de ten e chiar o surpriză plăcută. Am testat-o și la prima aplicare a pierdut un fir, dar la cât de mulți are nu-mi fac probleme; nu se văd urme de fond de ten neuniformizate, aspectul final e natural și datorită dimensiunii reduse pot intra și în zonele mai înguste foarte ușor să aplic machiaj. Mi-a lăsat o impresie bună.
  • fiecare a costat 10 lei, mai aveau una cu aplicator tip burete…eu mai aveam ceva de genu’ acasă și am zis pas;
  • le-am testat și la spălare; nu au pierdut nici un fir iar pe uscat le-am tras ușor să văd dacă iese vreun fir și la fel, super rezistente; o să văd pe viitor;
  • sunt mulțumită de ele la primele aplicări; la așa raport calitate-preț e chiar interesantă treaba cu ele.

Poate încă le mai vedeți prin magazine, eu nu am găsit nimic la ei pe site care să anunțe disponibilitatea lor pe piață.

Voi ați avut ocazia să testați astfel de pensule pentru machiaj, Miomare de la Lidl? Ce impresie v-au lăsat?

Pe curând!