Fashion

Cum mi-am organizat garderoba pentru sezonul cald și ce haine merită păstrate

Am început cu debarasarea. Oricum se spune că dacă nu te-ai mai atins de ele o perioadă bună de timp sunt slabe șansele să le mai îmbraci vreodată.
Sursa foto stocksnap.io

      În urmă cu ceva timp am făcut o schimbare radicală în garderobă; urnită mai mult de faptul că unele haine stăteau pur și simplu și ocupau spațiul degeaba. Am deschis șifonierul, dulapurile, m-am uitat pe unde îmi mai arunc hainele aiurea și am constatat că nu am nimic de îmbrăcat. Vă sună familiar?

Din atâtea lucruri strânse eu nu găseam nimic să mă mai mulțumească. Mai bine aveam două piese și nu îmi mai dădeau bătăi de cap, măcar știam o treabă. Pe astea le am, cu astea defilez.

        Am început cu debarasarea. Oricum se spune că dacă nu te-ai mai atins de ele o perioadă bună de timp sunt slabe șansele să le mai îmbraci vreodată.

Bluza din adolescență…da…exista și așa ceva…haine pe care știam cu siguranța ca nu am sa le mai îmbrac dar îmi părea rău de ele, că doar au costat ceva;

Lucruri în care speram ca voi mai intra vreodată, desi știm cu toții ca asta nu se întâmplă aproape niciodată;

Adică eu sunt convinsă că S-ul e istorie pentru mine; și chiar dacă se va întâmpla vreo minune vreodată o să mă reorientez atunci; țoale super uzate, dar de care mi-a venit greu sa mă despart pentru că le-am purtat și le-am iubit … și tot așa.

Încă nu am scăpat de absolut toate- toate, dar sunt pe drumul cel bun.

Da, am eliminat și lucruri pe care le-am purtat o singură dată și care zăceau pe acolo nebăgate în seamă și habar nu am de ce am dat banii pe ele- nu și-au scos investiția. 

Poate că o dată cu venirea pe lume a copilului vezi altfel lucrurile și te focusezi pe ce contează cu adevărat.
  

      Acum când totul e mai aerisit și spațiul eliberat, lucrurile stau mai la vedere îmi ies mai repede combinațiile potrivite și mă pot bucura de hainele mele mai ușor.

Iată o listă care te va ajuta și pe tine:

     Ce fel de haine să păstrezi în garderobă

  • haine speciale, pe care nu le vezi ușor pe stradă, care îți sunt dragi, cu o amprentă originală;
  • haine care sunt la modă sau au revenit în tendințe și se potrivesc cu stilul tău;
  • haine pe care îți vine să le porți zilnic;
  • haine fără deteriorări;
  • haine potrivite măsurilor tale; haine de modificat la croitoreasă în caz că îți mai vine vreo idee și le mai salvezi cumva;

Tu ce fel de haine consideri că ar mai merge păstrate în garderobă?

Pe curând!