Beauty

Noutăți beauty- am testat fito-masca revitalizantă pentru față de la Plant Line Phytotherapy -review

Voi ați încercat noile produse Plant Line?

Am tot văzut la Mega în ultima perioadă produse noi cu denumirea Plant Line. Ambalajele sunt foarte atractive, predomină culoarea verde, te duc cu gândul către o gamă de cosmetice naturale.

Ce oferă noul brand Plant Line?

Plant Line este noul brand de îngrijire personală, inspirat din fitoterapie, o știință exactă ce are ca scop crearea unor formule eficiente folosind extracte naturale. Aceasta presupune studierea plantelor și folosirea substanțelor active conținute de acestea, pentru a ajuta corpul uman să își păstreze tinerețea și frumusețea. Produsele Plant Line conțin combinații de extracte naturale atent selecționate pentru a-și potența reciproc efectele.

Cum sunt foarte curioasă de tot ce e nou pe partea de cosmetice am decis să achiziționez o mască marca Plant Line și să văd, pe pielea mea, cum se descurcă.

Am ales să testez o mască din material textil, ce conține un fito-cocktail siberian cu extract de mesteacăn galben; promite luminozitatea tenului,revitalizează, dispariția semnelor de oboseală, o piele hrănită, mai fină și mai catifelată. Se aduce în atenție și faptul că vei avea o experiență ca la salon în confortul propriei case, cu mențiunea că aceasta nu trebuie aplicată în caz de leziuni, inflamații sau iritații la nivelul feței. M-am apucat de treabă:

Am deschis plicul, am scos masca textilă îmbibată cu ser revitalizant din plin și am aplicat-o pe ten. Am avut o ușoară senzație de usturime pe tot parcursul purtării acesteia; se recomandă înlăturarea ei imediat dacă apare vreo reacție de sensibilizare; am ales să o țin 20 de minute, timpul maxim alocat. Practic nu m-am relaxat în totalitate, dar …vorba aia, baba suferă la frumusețe.

După folosirea măștii, tenul a rămas vizibil mai luminos și mai energizat, mai neted, cu o minimă senzație lipicioasă; pielea nu s-a înroșit; în afară de experiența neplăcută cu senzația de usturime ce a continuat câteva minute după îndepărtare e cât de cât ok; probabil de la parfum și alte minuni conținute, că doar nu crește în copac, e produsă de Unilever;

Așadar produsele conțin într-adevăr combinații de extracte naturale, dar nu sunt în totalitate prietenoase cu tenul meu.

Voi ați încercat cosmetice Plant Line? Ce experiențe aveți cu folosirea lor?

Pe curând!