O săptămână fără machiaj

Hei, m-am întors! Toate bune?

Am cam tras chiulul în ultimele zile de la blog și asta pentru că nu prea m-am simțit inspirată pentru a scrie; dar spre surprinderea mea statisticile sunt în continuă creștere chiar și așa; semn de activitate precedentă bună.

Între timp am dat iama în curățenie, am făcut liste și bagaje pentru vacanță și diverse activități cu cea mică; încep provocările adevărate acum la miracolul primilor pași de una singură; e o perioadă minunată, incomaparabilă, plina de iubire, noutăți și descoperiri.

M-am întors motivată și cu un vibe pozitiv…poate e de vină și venirea primei luni din toamnă; se simte așa un aer melancolic, o stare ce mie îmi place la nebunie; nu e nici prea cald, nici prea frig; din punctul meu de vedere e o lună perfectă; e și ziua mea în septembrie…daaar mai e ceva vreme până atunci.

No makeup challenge for a week

Mă tot bate gândul să urmez următoarea provocare începând cu lunea viitoare: o săptămână fără machiaj. Dacă tot plec la mare ( e și prima vacanță în formulă de 3)mi-ar fi și mai ușor să mă țin de această inițiativă. Oricum nu foloseseam niciodată machiaj la plaja, doar seara ce mai scotoceam câte puțin în trusa de produse. De data aceasta mi-am propus să las tenul să respire o săptămână și să se bucure și el de câteva zile libere.

O să profit, în schimb, la maxim de produsele pentru protecție solară. Așadar trusa de vacanță destinată tenului nu să conțină nici un produs de machiaj; mai puțin crema colorantă de la Ombia pe care o voi folosi la nevoie, seara; dar aceasta e semi-produs de machiaj, zic eu; sunt un pic complexată de ușoare pete pigmentare rămase după sarcină și de-a lungul timpului; sunt aproape insesizabile daaarr sunt acolo, le vad…

Holiday face care kit

Iată ce o să se găsească în trusa de îngrijire a feței pentru vacanță:

În total am 10 produse pregătite dar la nevoie voi apela și la uleiul de cocos pentru hidratare intensă asupra tenului- PHOTO OF THE DAY (61)- NICI O ZI FĂRĂ ULEI DE COCOS

În concluzie, sunt foarte interesată de aspectul feței mele după o săptămână fără machiaj, sunt nerăbdătoare să văd rezultatele și să revin cu părerile finale.

Cum ți se pare această idee? Tu cât timp ai rezistat fără machiaj?

One thought on “O săptămână fără machiaj

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s