Mândră la oglindă

O săptămână fără machiaj

Advertisements

Hei, m-am întors! Toate bune?

Am cam tras chiulul în ultimele zile de la blog și asta pentru că nu prea m-am simțit inspirată pentru a scrie; dar spre surprinderea mea statisticile sunt în continuă creștere chiar și așa; semn de activitate precedentă bună.

Între timp am dat iama în curățenie, am făcut liste și bagaje pentru vacanță și diverse activități cu cea mică; încep provocările adevărate acum la miracolul primilor pași de una singură; e o perioadă minunată, incomaparabilă, plina de iubire, noutăți și descoperiri.

M-am întors motivată și cu un vibe pozitiv…poate e de vină și venirea primei luni din toamnă; se simte așa un aer melancolic, o stare ce mie îmi place la nebunie; nu e nici prea cald, nici prea frig; din punctul meu de vedere e o lună perfectă; e și ziua mea în septembrie…daaar mai e ceva vreme până atunci.

No makeup challenge for a week

Mă tot bate gândul să urmez următoarea provocare începând cu lunea viitoare: o săptămână fără machiaj. Dacă tot plec la mare ( e și prima vacanță în formulă de 3)mi-ar fi și mai ușor să mă țin de această inițiativă. Oricum nu foloseseam niciodată machiaj la plaja, doar seara ce mai scotoceam câte puțin în trusa de produse. De data aceasta mi-am propus să las tenul să respire o săptămână și să se bucure și el de câteva zile libere.

O să profit, în schimb, la maxim de produsele pentru protecție solară. Așadar trusa de vacanță destinată tenului nu să conțină nici un produs de machiaj; mai puțin crema colorantă de la Ombia pe care o voi folosi la nevoie, seara; dar aceasta e semi-produs de machiaj, zic eu; sunt un pic complexată de ușoare pete pigmentare rămase după sarcină și de-a lungul timpului; sunt aproape insesizabile daaarr sunt acolo, le vad…

Holiday face care kit

Iată ce o să se găsească în trusa de îngrijire a feței pentru vacanță:

În total am 10 produse pregătite dar la nevoie voi apela și la uleiul de cocos pentru hidratare intensă asupra tenului- PHOTO OF THE DAY (61)- NICI O ZI FĂRĂ ULEI DE COCOS

În concluzie, sunt foarte interesată de aspectul feței mele după o săptămână fără machiaj, sunt nerăbdătoare să văd rezultatele și să revin cu părerile finale.

Cum ți se pare această idee? Tu cât timp ai rezistat fără machiaj?

Advertisements

Advertisements