Fashion

Nu știi cum să scapi de hainele vechi? Aici găsești soluția!

E bine de știut că poți strânge cam orice fel de articol textil, chiar și șosete desperecheate sau haine foarte uzate.

Dacă pe la începutul verii am scăpat de o bună parte din hainele pe care nu le mai purtam CUM MI-AM ORGANIZAT GARDEROBA PENTRU SEZONUL CALD, zilele trecute am dat iar o raită prin casă și am mai strâns 3 pungi pline ochi; erau ce-i drept cu ușoare deteriorări și sigur nu le-ar mai fi purtat altcineva. Mă tot gândeam ce să fac să scap de ele cumva că îmi ocupau aiurea spațiul de la intrare și de fiecare dată când le vedeam mă enervam că nu am aveam habar unde să le duc.

Unde ducem hainele uzate?

Am aflat, în cele din urmă, printr-o simplă căutare în online că în magazinele celor de la H&M se colectează articole textile pentru un viitor sustenabil al modei. Prin această metodă, ei le sortează și vor ajunge să fie utilizate după cum urmează:

H&M te ajută să reciclezi

Repurtare– hainele care încă mai merg purtate în magazine de tip second hand:

Reutilizare– cele care nu mai pot fi purtate sunt transformate în alte produse: lavete etc.

Reciclare– iar cele care nu mai pot fi reutilizate ajung să fie transformate și utilizate în alte domenii: industria auto, materiale de protecție etc.

Am primit în schimbul articolelor aduse trei cupoane valorice; fiecare oferă 5 lei reducere la următoarele achiziții. E o sumă simbolică dar eu sunt încântată de inițiativa lor la nivel global; așa mă asigur că se vor ocupa de ele cu scopuri benefice pentru mediu.

E bine de știut că poți strânge cam orice fel de articol textil, chiar și șosete desperecheate sau haine foarte uzate. Doar să dai o raită prin garderobă că sigur- sigur ai multe chestii de aruncat și te încurci de ele inutil.

Tu știai de acest program al celor de la H&M? Când ai reciclat haine ultima dată?

Te rog, nu uita de Like/Share, Instagram, Facebook! Apreciez enorm susținerea ta! Mulțumesc!