Beauty Fashion

Cum a fost la Cosmetics Beauty Hair și Modexpo 2019

o doză de bun gust și o atmosferă zen

Așa cum v-am anunțat într-un articol anterior, aici, zilele trecute a avut loc la Romexpo, Cosmetics Beauty Hair 2019.

Eu am ajuns sâmbată, în a treia zi a expoziției, doar nu se putea să ratez asemenea eveniment. Cum să lipsească martie din post? Sunt interesată direct de produsele pentru îngrijirea părului, împătimită declarată a domeniului beauty și mai nou pentru a detalia într-un articol experiența mea pe blog.

Mare mi-a fost mirarea (plăcută!) când am plătit biletul și am aflat că se ține și Modexpo în aceeași incintă.

Dacă sunteți curioși cum a fost vă invit să urmăriți rândurile în continuare.

Afară, la intrare, erau două standuri mobile cu produse de styling și pentru îngrijirea părului. Ba chiar am văzut și vopsea de păr…Wella, Londa, acestea le-am reținut. Efectiv intrai pe o scară într-un soi de autorulotă ticsită cu produse de beauty. Era ceva aglomerație așa că nu am staționat prea mult. Oricum, interesantă abordarea.

Am avut plăcuta surpriză de a descoperi produsele celor de la Caress Society, cu o mulțime de produse menite să ne îngrijească și să ne răsfețe: pentru îngrijirea feței, corp, păr, chiar și produse pentru machiaj. Produsele cu lapte de capră mi-au atras atenția. Să fie noua fiță într-ale cosmeticii?

Cei de la Gocosmetics oferă produse pentru păr, La’ dor numărul 1 în Coreea, ce promit rezultate extraordinare încă de la prima utilizare. Abia aștept să le testez.

Brandurile comercializate de ei mai numără și nume ca: Cascade of Colours, Nastelle, Petitfee & Koelf.

Măștile Quret m-au captivat de la prima vedere și pentru că am fost foarte curioasă de efectul lor mi-am cumpărat una împotriva punctelor negre de pe nas.

Prezentarea produselor Narah m-a impresionat de asemenea: oferă produse profesionale organice ,sănătoase, cu grijă pentru mediul înconjurător.

Zenz Organic Products se bazează pe ingrediente naturale și certificate organic de înaltă calitate, precum uleiul de avocado presat la rece și aloe vera purificat organic.

Brandul i+m Naturkosmetik oferă cosmetice organice naturale.

Cupa menstruala, ce intră tot în portofoliul celor de la Narah, oferă o nouă abordare în zilele delicate ale mestruației, mai sănătoasă, mai ușoară, mai ecologică, OrganiCup.

Brandul Levissime a fost și el prezent la târg. Skin System, de asemenea.

Produsele Levissime conţin ingrediente precum acidul hialuronic, uleiul de macadamia, untul de moringa, enzime de papaya, colagen, vitamina C, vitamina E, caviar, crin, trandafiri şi multe tehnologii noi, revoluţionare.

Produsele Skin System nu conţin silicon, parafină, parabeni, nichel sau alte metale şi sunt 100% naturale.

La standul celor de la Lila Rossa Milano nu aveai loc să arunci un ac. M-am strecurat să îmi iau un burețel de machiaj, mi-a sunat telefonul și în grabă am ieșit cu marfa neplătită. 2 metri mai târziu mi-am dat seama ce zăpăcită am fost și m-am întors la casă, bineînțeles, să achit produsul.

Cosmeticele poloneze Ziaja au fost și ele prezente cu oferte deosebit de tentante. Am mai încercat produse de la ei în trecut și am fost foarte mulțumită de rezultate.

Bio- Oil a fost, de asemenea, prezent. Abia aștept să văd cum ajută produsul.

Amicii de la Sole, cred că îi pot numi așa, drăguți ca de fiecare dată și foarte prietenoși. La ei găsești energie pozitivă, m-am simțit ca la prietenii mei acasă. A fost o gașcă de tineri foarte deschiși la expo, cu orientare spre client.

Mi-am cumpărat o pensulă pentru aplicarea fondului de ten, tot de la ROYAL AND LANGNICKEL-Chique Pro. Prima achiziționată o aveți prezentată, aici.

Ca să fie treaba- treabă am primit și câteva măști de la Kocostar pentru testare. Am încercat masca lor pentru picioare, aici. Eu sunt foarte curioasă de masca pentru buze fiind un produs pe care nu l-am mai folosit în trecut.

La Sole găsim și faimoasa mănușă pentru demachiere Glov pe care o utilizează și renumitul makeup artist Mario( vezi Kim Kardashian).

Parfumuri cu arome orientale, esențe din țările arabe am găsit la standul Denisei Tănase, care a acceptat cu plăcere să îi fac o fotografie. My Gheisha s-a prezentat într-o formă luxuriantă, de poveste.

La Charme d’Orient am găsit o atmosferă foarte liniștitoare și produse îmbietoare. Oferă cosmetice profesionale cu iz de Orient. Ingredientele folosite sunt tradiționale şi 100% naturale. Rețete sunt străvechi, obiective moderne de frumusețe.

Vestitele lumânări Yankee Candle au avut colțișorul lor bine organizat și clar nu știai unde să te uiți mai repede. Extrem de multe arome, culori care mai de care…

La Twinkle am descoperit o doză de bun gust și o atmosferă zen.

Atelierul oferă lumânări vegetale, parfumate, turnate manual din ceară 100% vegetala.

G3 Beauty Cult oferă vopsea de par, produse profesionale pentru îngrijirea părului. Cu o tradiție de peste 30 de ani în industrie, produsele lor ajung în multe dintre saloanele de top din Italia pentru o experiență exclusivistă, de lux.

Pe Ioana Dumitrache am prins-o fix în mijlocul unei sesiuni de machiaj cu produse Gerovital Beauty. Chiar nu ma așteptam să o întâlnesc. O urmăresc de mulți ani în mediul online și vă pot spune că m-a impresionat naturalețea ei și faptul că e foarte prietenoasă. Sigur o știți, e în slujba frumuseții, prin natura meseriei dar și prin diverse mijloace de comunicare online.

Produsele Biocart, naturale și bio, au fost o altă noutate pentru mine. Au în portofoliu branduri renumite: Bio Mer, Urban Veda, Naobay, Noah etc.

Lotus Cosmetics, produse cosmetice cu extracte naturale by biolog Adriana Goleanu au fost printre brandurile românești prezente la expo.

Pe la Axelle am trecut să îmi cumpăr un burețel exfoliant pentru curățarea feței.

La Melkior ca de obicei. Multă agitație și clienți gârlă. De data aceasta nu mi-am ales nimic dar pentru situații de genul există mereu site-ul.

Oftica mare a fost când am ajuns acasă și am aflat că Alexia a ajuns la stand fix după ce am plecat eu. Dup’aia altă veste, a venit însoțită de mama ei. Deci am ratat-o pe Andreea Esca. Păcat, chiar ar fi fost foarte tare să o întâlnesc. O admir foarte mult, împărțim aceeași zodie:P.

La Modexpo am trecut în fugă pe la standuri…erau de la pantofi, nelipsitele blănuri, accesorii, tricouri, genți, lenjerii de pat, bijuterii… până la realizări de excepție ale tinerilor designeri.

Iar prețurile chiar au fost bune, gențile de piele porneau de la 100 de lei, am văzut unele făcute la Timișoara cu modele noi, în tendințe,, până la piese unicat făcute la Sibiu.

Cursantele de la Atelierele Ilbah erau în acțiune cu mașinile de cusut. Au cursuri de design vestimentar, croitorie etc. și, căutând la ei pe site am găsit și un curs special The Complete Stylist by Maurice Munteanu. Nice!

Mi-a plăcut experiența mult mai mult față de precedentul târg de anul acesta. Parcă a avut alt vibe, au fost și multe branduri noi pe care le-am descoperit…Timpul meu a fost limitat, desigur, copilul a fost la expoziția de pisici dar sigur că s-a plictisit până la urmă, programarile mă așteptau la salon și clar nu cred că am trecut pe la toți expozanții.

Sper că ați avut răbdare să parcurgeți articolul și că vi s-a părut interesant.

Voi ați fost la Cosmetics Beauty Hair și Modexpo? Sunt foarte curioasă de experiențele voastre în legătură cu târgul expozițional. Pe curând!