Mândră la oglindă

Beauty empties- septembrie 2019

Advertisements

Vă era dor de un articol cu produse de beauty terminate?

Chiar așa multe nu am strâns pentru că tind să deschid nenumărate și cu greu reușesc să mă abțin să nu le încerc pe toate; în felul acesta perioada lor de trai se mărește semnificativ. Încerc să mă mai abțin dar de multe ori nu reușesc. Unele fie expiră până apuc să le folosesc sau își schimbă formula…de altele uit și tot așa. Chiar uneori mă simt vinovată că le risipesc. Îmi propun mereu să nu mai deschid produsele noi până nu le termin pe cele vechi dar…tentația e mare. Sper să îmi iasă până la urmă…Voi procedați la fel?

Dacă sunteți curioși ce produse am terminat în luna septembrie vă invit să citiți în continuare.

Crema de noapte Aqua-Complete de la Ombia Cosmetics

Despre această cremă v-am povestit prima dată aici-ÎNGRIJIRE FACIALĂ MARCA OMBIA COSMETICS- PRIMELE IMPRESII.

Mi-a plăcut foarte mult. A hidratat tenul pe parcursul nopții fără a-mi lăsa fața cu peliculă grasă; se absoarbe foarte repede în piele; mirosul e unul plăcut, nederanjant; textură fină, mătăsoasă. Dimineața, tenul avea un aspect odihnit și uniform. Am observat schimbări în bine și pe partea de pori dilatați. Merită încercată dacă aveți ocazia.

Un alt produs despre care am o părere pozitivă este:

FONDul DE TEN INFALLIBLE 24 ORE MAT ÎN NUANȚA VANILLA de la L’oreal Paris

Acest fond de ten a mai apărut pe blog aici, unde v-am scris câteva impresii după primele folosiri.

Vă spuneam acolo faptul că i-am găsit câteva chestii minore care mă nemulțumeau dar asta e din vina mea și nu din vina produsului. De ce spun asta?

În primul rând nuanța era un pic diferită față de culoarea tenului meu. Fix pe fix nu pica dar am apelat la diferite trucuri pentru a arăta natural și uniform.

Mă speriasem la început de faptul că se usca foarte repede până să apuci să îl esptompezi pe toată fața și mi se părea că arată și un pic fals, uscat, iar în unele zone chiar se formau niște cojițe inestetice.

Ulterior ne-am mai împrietenit și l-am purtat pe ten timp de 6 luni fără nici o problemă.

Am avut grijă să exfoliez bine fața înainte de aplicarea fondului de ten; dacă vă căutați un produs care la mine a funcționat îl puteți încerca pe acesta;

Am aplicat produsul în cantități foarte mici ca să am timp să îl distribui cu pensula sau burețelul rapid. Dacă mai aveam nevoie, la fel utilizam o cantitate mică pe unde consideram eu ca ar mai fi necesar. În acest fel s-a comportat exemplar.

Am avut grijă să folosesc și cremă hidratantă din plin înainte de utilizare.

Mi-am mai adus aminte și de faptul că pielea ardea ușor la primele folosiri; chestie care a dispărut total ulterior.

Acoperirea este medie, tenul arată flawless, fresh, chiar și fără pudră s-a menținut pe ten.

La sfârșitul zile nu era nimic scurs sau în neregulă pe față. Semn că ar mai fi rezistat dar clar nu am de gând să țin 24 de ore pe ten produse de machiaj ca să văd dacă funcționează.

Concluzia mea ar fi că se potrivește mai mult unui ten gras. Dar sigur nu e de ocolit nici dacă aveți tenul mixt; eu v-am spus cum am procedat eu.

Pentru un ten uscat nu știu ce să zic, dacă merită încercat…probabil va arăta extrem de uscat.

Laptele demachiant hidratant de la Elmiplant

Dacă sunteți cititori fideli ai blogului sigur știți cât de mult îmi place acest produs pentru demachiere. L-am tot menționat prin articole, i-am făcut chiar și un review, aici.

Imediat cum s-a terminat am început să folosesc o apă micelară pe care am primit-o recent, aici.

Dichete Cosmetice de la Cleanic bumbac 100%

Am fost mulțumită de ele. M-au ajutat la demachiere. Nu s-au scămoșat, nu s-au desfăcut în timpul folosirii. Erau fine, plăcute la atingere.

Deodorant de la Dr. ORGANIC

V-am mai povestit despre acest roll-on aici. Se pare că pentru zilele de toamnă a făcut față și s-a menținut mult mai multe ore față de cum se comporta în zilele toride.

Geluri de duș Cien de la Lidl

Indulgence Body Wash cu ulei de migdale mi-a plăcut foarte mult. Pielea rămânea super catifelată, mirosul plăcut se menținea.

Nourishing Body Wash cu ulei de avocado a fost așa și așa pentru gusturile mele. Acum dacă e să mă raportez la preț nu știu ce îmi pot dori mai mult.

Intense Moisture Body Wash cu unt de cacao pentru îngrijire intensă a pielii. A fost preferatul meu din cele 4. Dens și foarte hidratant.

Soothing Body Wash cu floare de lotus e la polul opus față de precedentul. Nu prea mi-a plăcut. O formulă slabă din punctul meu de vedere.

Acestea au fost produsele de beauty care s-au terminat în luna septembrie.

Voi ați încercat vreun produs din cele menționate?

Pe curând!

Advertisements

Advertisements