Mama mandra

Îngrijire din prima zi de viață- Baby Dove Rich Moisture

Avem nevoie de produse delicate cu pielea, intens hidratante, testate dermatologic, hipoalergenice și cu un miros discret, special create pentru copii, încă din primele zile de viață

E bine cunoscut faptul că în primul an de viață al bebelușului pielea acestuia are nevoie de o îngrijire specială. Fiind atât de fină și delicată, produsele pe care le folosim în rutina zilnică de curățare și hidratare a pielii sunt deosebit de importante. Avem nevoie de produse delicate cu pielea, intens hidratante, testate dermatologic, hipoalergenice și cu un miros discret, special create pentru copii, încă din primele zile de viață.

Dacă încă nu ați aflat sau dacă vă interesează subiectul, noi folosim produse Baby Dove foarte des. Așadar am fost extrem de bucuroasă când am fost anunțată de sosirea unui pachet din partea celor de la Dove cu ceva timp în urmă. Fidelitatea vizavi de produsele Baby Dove nu a trecut neobservată și cu ocazia aceasta am descoperit și alte produse, din aceeași gamă, despre care m-am gândit să vă povestesc și vouă.

Loțiunea de spălare pentru păr și corp Baby Dove Rich Moisture

Suntem fani declarați ai emulsiilor de spălare de la Baby Dove și nu mai e nici o surpriză faptul că le folosim constant. Observați pluralul, da? De fapt numai pentru copil sunt destinate dar mă bucur și eu de catifelare și hidratare a mâinilor în timpul spălării celei mici. Avem parte de curățare blândă și catifelare încă de la naștere, fie că vorbim de curățatul mânuțelor destul de des , de curățatul fundulețului uneori de mai multe ori pe parcursul unei zile, pentru baia zilnică sau la câteva zile pentru spălatul părului…întotdeauna am găsit un aliat de nădejde în această loțiune de spălare de la Baby Dove. V-am mai vorbit despre aceasta aici.

Șamponul Baby Dove Rich Moisture

Șamponul delicat m-a impresionat de la prima utilizare. O cantitate mică din acest produs formează o spumă catifelată și densă, are un miros plăcut, formula’ fără lacrimi’ este concepută special pentru ochii celor mici, fiind testată oftalmologic. Curăță și hidratează intens scalpul și părul.Părul rămâne ușor de descurcat, fiind destul de des, moale, onduleurile fetiței sunt mai bine definite iar mirosul este delicat și senzația de proaspăt spălat se menține câteva zile pe păr. Produsul poate fi utilizat și de nou-născuți, o formulă sigură testată dermatologic, sub control pediatric.

Săpunul solid cremă Baby Dove Rich Moisture

Săpunul l-am folosit adesea pentru spălatul mâinilor. Acesta este îmbogățit cu 1/4 cremă hidratantă, ca orice săpun Dove care se respectă. Numai că formula pentru bebeluși este un pic mai specială; fiind destinat celor mici are pH neutru, este testat oftalmologic, dermatologic și sub control pediatric și conține ingrediente hipoalergenice. Este potrivit pentru utilizare zilnică, încă din prima zi de viață pentru o îngrijire blândă si nutritivă.

Lotiunea de corp Baby Dove Rich Moisture

Când nu folosim ulei de cocos ne ajutăm uneori de această loțiune după baițe, împotriva pielii uscate sau pentru a păstra pielea hidratată; chiar ne amuzăm cum cea mică îmi imită mișcările și ajută și ea la masarea loțiunii pe corp. Spun uneori pentru că nu de fiecare dată are răbdare fiind prea obosită și sărim peste acest pas sau e interesată de altceva și fuge…Și acest produs este testat dermatologic și sub control pediatric, păstrând hidratarea pielii până la 24 de ore. Oferă catifelare extremă și o piele numai bună de răsfățat.

Cremă de protecție împotriva iritației de scutec Baby Dove Rich Moisture

Un produs Baby Dove pe care îl folosim mai rar este crema împotriva iritației de scutec pentru că nu prea ne este necesară. Din când în când o mai folosim preventiv, dar cum cea mică nu face iritații nu are rost să o folosim inutil. Oricum avem și alte produse de genul acesta care…la fel…nu prea și-au găsit rostul pe la noi decât foarte..foarte rar. Dar întotdeauna e bine să avem în casă un astfel de produs pentru că mulți bebeluși tind să se irite dintr-o varietate de motive.

Crema de la Dove e o alternativă bună pentru că formează un strat protector care protejează pielea delicată a bebelușului de roșeață și iritație; calmează și asigură confort imediat după aplicare; este hipoalergenică, testată dermatologic și pediatric, sigură pentru nou-născuți.

O noutate descoperită recent pe site-ul celor de la Dove o reprezintă servețelele umede Baby Dove Rich Moisture. Abia aștept să văd cum se prezintă și acelea pentru că intenționez să le caut și să vă povestesc despre ele.

Chiar dacă nu mai suntem la stadiul oficial de bebelușeală, în continuare ne bucurăm de beneficiile oferite de produsele Baby Dove, în special loțiunile de spălare care ne-au cucerit iremediabil; sunt eficiente, prietenoase cu pielea și la prețuri avantajoase, raportul calitate-preț fiind unul de neratat. În plus, ambalajele exprimă puritate, curățenie, sunt nuanțe plăcute ochiului.

Voi ați încercat produse din gama Baby Dove Rich Moisture?