Beauty beauty review

Cum să ai un ten mai ferm cu ajutorul feliilor de ananas… din pachet

Voi ați folosit astfel de măști tip slice sheet pentru față?

Masca hidratantă pentru față cu ananas de la Kocostar

Săptămâna trecută am testat această masca primită de la Sole, cum vă spuneam aici și a venit momentul să vă povestesc un pic despre ea. Dacă mă urmăriți și pe Instagram știți deja despre ce vorbesc pentru că m-ați văzut deja în toată splendoarea:P

E ca un fel de mască tip șervetel; numai că aceasta nu are forma unei fețe cu găurile aferente pentru ochi, buze , nas, sunt doar mici părți predecupate în forma unor felii de ananas, foarte simpatice de altfel.

A fost foarte mare surpriza când am deschis pachetul; am citit eu slice dar nu știu la ce mă așteptam…clar nu la asta:))

Mi-am curățat fața cu loțiune tonică, am lăsat tenul să se usuce și am aplicat fiecare felie pe unde am considerat necesar, practic pe toata fața:))

Am lăsat-o să acționeze vreo jumătate de oră dacă nu mai bine…pe pachet se recomandă 15-20 de minute… dar știți cum e …te mai iei cu una..alta…

La final, am adunat toate feliile… care deja se uscaseră pe față, semn că produsul a intrat repede în piele.

Marginile feliilor rămase în pachet aveau foarte mult ser impregnat așa că era chiar păcat să le arunc nefolosite; le -am masat pe gât și abia atunci am aruncat toate părțile măștii.

Masca conține 20 ml de ser și oferă elasticitate și fermitate pielii; tenul meu a rămas elastic,neted, ferm și luminos.

Foarte interesantă prezentarea, e prima dată când am încercat așa ceva, iar rezultatele și mai îmbucurătoare. Abia aștept să încerc și alte variante:)

Voi ați folosit astfel de măști tip slice sheet pentru față?