Beauty beauty review

Mini haul- ce am cumpărat de la târg

Din câteva mișcări rapide și totodată delicate reușesc să estompez foarte bine fondul de ten și zona să rămână cu un aspect natural.

Bună tuturor! Cum ați început săptămâna?

Zilele acestea călduroase ne fac poftă de vacanță și de stat mai mult în aer liber darrr măcar avem mai multă energie și vitalitate pentru un început de săptămână în forță.

Astăzi vorbim despre produsele pe care le-am cumpărat de la târg și cum mi se par după primele utilizări. Vă invit să citiți mai multe detalii despre acest eveniment aici.

Pensulă ascuțită pentru aplicarea fondului de ten ROYAL AND LANGNICKEL Chique Pro

Sunt foarte încântată de această pensulă. Mi se pare foarte ușor de folosit iar aplicarea fondului de ten este o adevărată plăcere. Din câteva mișcări rapide și totodată delicate reușesc să estompez foarte bine fondul de ten și zona să rămână cu un aspect natural.

De asemenea, datorită vârfului ușor ascuțit pot aplica și anticearcănul fără probleme.

Pe site-ul sole.ro poți găsi această pensulă minunată precum și alte produse de top; o mică surpriză vă așteaptă folosind codul SOLE8233 (se folosește în coșul de cumparaturi inainte de finalizarea unei comenzi)- veți beneficia de 5% reducere la orice comandă plasată pe site.

Masca de curățare pentru nas Quret

Elimină impuritățile, sebumul și punctele negre de pe nas. Abia aștept să văd cum funcționează; am de gând să îi dedic un articol separat.

Burețel exfoliant pentru față Cala Professional

Din când în când mai folosesc și câte un burețel pentru curățarea feței dar nu e un produs ultra necesar în rutina mea de îngrijire. Acesta mi se pare foarte dur pentru tenul meu, e aspru și chiar nu îl folosesc cu mișcări circulare sau să insist în vreun fel pentru că mi se pare ca îmi agresează pielea. Doar înlătur ușor cu ajutorul lui produsul de curățare; la momentul actual folosesc Nivea, găsiți aici detalii.

Bureței eficienți pentru tenul meu am găsit în Dm marca Ebelin, aici.

Burețel pentru aplicarea machiajului de tip beauty blender de la Lilla Rosa

Acest burețel e foarte moale și flexibil, o afacere bună pentru cât a costat, în jur de 10 lei. L-am folosit doar o dată până acum pentru că e la concurență cu pensula prezentată anterior și ghiciți cine câștigă de fiecare dată? Chiar dacă aplicarea fondului de ten e ușoară și cu acest burețel folosit umezit și stors bine-bine mi se pare că produsul de machiaj acoperă mult mai bine tenul cu ajutorul pensulei, cel puțin pentru preferințele mele actuale.

Cum vi se par alegerile mele? Voi ați încercat ceva din produsele prezentate?

Aștept părerile voastre în secțiunea de comentarii.

Vă urez un început de săptămână minunat!Pe curând!