Beauty

Cum am întâlnit-o pe Andreea Balaban și noile produsele inovatoare Avon Distillery

Avon s-a alăturat trendurilor în materie de skincare, întoarcerea la natură, și iată că, recent, a creat Distillery, o gamă pentru îngrijirea tenului - fără compromisuri.

Am revenit cu articolul promis de câteva zile; a fost o perioadă cam aglomerată, cu vizite la dentist și alte chestii neprevăzute… dar… nu e bai, recuperez. Am anunțat pe Instagram, săptămâna trecută, o veste extraordinară: urma să mă întâlnesc cu vestita și super-admirata Andreea Balaban.

Cine este Andreea Balaban?

Probabil că mulți dintre voi cunoașteți răspunsul, mai ales dacă sunteți interesați de ariile beauty și fashion în online. Daarr dacă încă nu ați aflat vă fac eu lumină (și) în acest caz.Andreea Balaban este o cunoscută creatoare de conținut din mediul online autohton. Originalitatea și pasiunea i-au fost recompensate de multe ori prin premii de prestigiu care atestă calitatea muncii sale. Eu o urmăresc de mult timp pe Youtube, sa tot fie vreo 4 ani…practic cam de la primele ei clipuri. Ulterior mi-am dat seama că, din când în când, i-am mai admirat și blogul sau pagina de facebook cu și mai mulți ani înainte; târziu mi-am dat seama că de fapt e una și aceeași persoană; din motive de tunsoare, alt stil vestimentar etc.

Aș minți însă dacă aș afirma că sunt 100% de acord cu ce ne prezintă ea sau mărturisesc că uneori nu mă regăsesc în același stil vestimentar sau nu ne potrivim cu părerile asupra unui produs de beauty, de exemplu. Un lucru e cert. Nu poți scăpa. Creează dependență. E ca prietenul acela pe care îl știi demult și vrei să afli care mai e viata lui, ce a mai facut. Eu cel mai mult îi admir ambiția, perseverența, curajul de a își păstra pasiunile, și de a le arăta lumii întregi și calea personală de la care nu s-a abătut de-a lungul timpului, indiferent de trenduri. E și foarte apropiată de fani, mulți…mulți fani. Astfel că, din când în când facilitează câte o ocazie de a se întâlni cu ei pe la diverse evenimente.

Cum am întâlnit-o pe Andreea Balaban?

Ei bine, știți deja că sunt o mare împătimită a concursurilor. Nu am ce pierde, trebuie să-mi încerc norocul de fiecare dată când mi se oferă șansa; și de multe ori am fost plăcut surprinsă și m-am felicitat pentru câteva secunde răpite din timpul meu pentru a mă înscrie la astfel de organizări.

Andreea Balaban a anunțat pe contul ei de Instagram că are 30 de locuri disponibile pentru urmăritorii ei la un eveniment Avon, în Promenada Mall. M-am înscris, mi-am câștigat participarea și restul e istorie. Istorie ce este redată în acest articol as we speak..as I speak, mă rog, înțelegeți voi ideea.

Avon a creat Distillery

Avon s-a alăturat trendurilor în materie de skincare, întoarcerea la natură, și iată că, recent, a creat Distillery, o gamă pentru îngrijirea tenului – fără compromisuri. Andreea Balaban a fost invitată pentru a participa la evenimentul de lansare oficială, ținut la Londra. Cum și ea a adoptat un stil de viață mai sănătos și mai apropiat de natură în ultimul an s-a potrivit perfect pentru a aduce veștile bune și în România.

Întâlnirea de la Promenada Mall, de la Pop-up store-ul Avon a fost un prilej tocmai bun pentru a ne familiariza și noi, urmăritoarele cu produsele Distillery și pentru a petrece timp de calitate într-o atmosferă prietenoasă alături de Andreea, înconjurate de produse cosmetice, așa cum ne place nouă, femeilor.

Doamna doctor dermatolog Ioana Simian a prezentat puțin produsele iar la final ni s-a oferit ocazia de a ne informa punând întrebări referitoare la gama nou- lansată. Încă mai aștept răspunsul cu privire la data de expirare a produselor Distillery.

Manifest pentru frumusețe fără compromisuri – Avon Distillery

Numele noii game Avon provine de la cuvântul ‘distilare’ procedeu prin care se obțin prin extragere ingrediente pure, naturale.

Gama cuprinde 5 produse inovatoare și poate fi o alternativă agreată de cei care vor să fie cât mai aproape de natură prin cosmeticele folosite pentru îngrijirea facială.

Celebrează frumusețea curată

  Avon promite ingrediente pure, formule puternic active și concentrate pentru noua gamă Distillery. Fără iritanți, fără ingrediente sintetice. Doar ingrediente din natură în forma lor pură pentru o piele cu aspect sănătos!

Gama Distillery a început cu un grup de specialiști care au discutat despre cum am pot concepe o gamă pentru îngrijirea tenului fără compromisuri. Produsele Distillery sunt vegane, puternic concentrate, eco, testate dermatologic și clinic.

Ingrediente naturale obținute sustenabil

 Acestea nu conțin alcool, parfum, protecție solară chimică sau uleiuri esențiale. 

Produsele inovatoare cu ingrediente bazate pe uleiuri naturale și uleiuri minerale: detoxifică și reîntineresc pielea, redându-i vitalitatea.

Colecția oferă un ritual complet care ține cont de mediu, pentru o îngrijire echilibrată a pielii. 

Crema de zi Shade the day SPF25 Avon Distillery

  Formula multifuncțională a cremei de zi Distillery protejează, hidratează, purifică și matifiază.

Conține: SPF mineral, dioxid de titan, oxid de zinc, 100% glicerina vegetala extract de trandafir distilat;

Demachiantul Clean Break Avon Distillery

Demachiantul care schimbă regulile îngrijirii oferă un ritual de curățare puternic și inovator; lasă pielea incredibil de hidratată.

Formula demachiantului mi s-a părut de departe cea mai interesantă; produsul se transformă din formulă cremă în formulă lăptoasă o dată ce este masat delicat pe față; la final se clătește cu apă călduță și pielea rămâne curată, lipsită de impurități și machiaj. Abia aștept să îl văd în acțiune.

Doamna doctor ne-a asigurat că e și foarte blând cu zona ochilor.


Conține:ulei de caise, unt de cacao, unt de mango, extract de castravete ( miroase atât de natural, nu aveți idee, duce un pic spre o salată de castraveți).

Balsam demachiant Clean Break

Crema de noapte Sleep Potion Avon Distillery

Crema de noapte promite hidratare intensă timp de 48 de ore; strălucire naturală și o formulă perfectă pentru hidratarea nocturnă.

O formulă super interesantă a cremei de noapte sub formă de gel transparent;

Conține: niacinamida (vitamina B3), 100% glicerina vegetala, hialuronat de sodiu;

Uleiul pentru regenerarea tenului

 Un amestec atent ales cu 98% ingrediente naturale pentru regenerarea pielii; formula puternic activă fost special creată pentru a crește nivelul antioxidanților care protejează pielea de factorii nocivi din mediul înconjurător. Sună tentant!

Modul de aplicare e super ușor.


Conține: ulei de jojoba, fitol, vitamina E;

Pudra cu Vitamina C C SHOT

Pentru o piele mai luminoasă, cu aspect sănătos pudra oferă o revitalizare a tenului prin doza pură de vitamina C; promite o piele mai luminoasa, cu aspect sănătos.

Un alt produs interesant și inovator cu o prezentare și un ambalaj pe măsură.

Se amestecă în crema de noapte sau în uleiul regenerant.
Conține: 100% Vitamina C, vitamina E;

Spre final fiecare a primit câte un catalog Avon, un ulei de regenerare și una bucată demachiant. Mulțumim!

Admiratorii în așteptare.

Am avut plăcerea de a socializa cu alte fete minunate prezente, la un pahar de vorbă, un schimb de impresii și o gură de suc sănătos; bine, fie, recunosc… am executat și 3 prăjituri super delicioase, la fel, din ingrediente naturale, vegane. Au existat și aperitive, totul frumos aranjat, cu bun-gust dar nu prea mi-era foame…să fi fost de la emoții??…în schimb prăjituri nu refuz niciodată; pe cuvânt că au fost doar 3.

În caz că vă interesează ( dacă nu, eu tot vă spun!) am apărut și în cel mai recent video al Andreei; iar cerceii handmade de la mine sunt:D; achiziționați de aici.

Ca o concluzie pentru cele întâmplate joia trecuta: am avut ocazia să întâlnesc un om deosebit, talentat, modest și foarte răbdător; sper să nu rămână prima dată și singura dată; ca bonus am putut testa și vedea îndeaproape noua gamă Distillery creată de Avon. O să revin cu detalii după o folosire mai îndelungată a produselor primite. Să vedem, merită sau nu să le cumpărăm? Ingredientele sunt într-adevăr naturale? Revin cu o părere sinceră, ca întotdeauna.

Voi ați încercat vreun produs din gama Avon Distillery?

Pe Andreea Balaban ați cunoscut-o? Spuneți drept. Știu că v-ar surâde ideea.

Pe curând!