Beauty

Tu ai aflat de revista glossy oferită gratuit de Farmec?

Revista oferă o abordare modernă, susține frumusețea naturală și cuprinde numeroase arii de interes: de la sfaturi de beauty, îngrijirea pielii, make-up, produse nou lansate și recomandări până la opinii avizate legate de nutriție, idei de călătorii și interviuri.
farmec.ro

Revista Gerovital magazine a ajuns la mine dintr-o întâmplare. Fericită! Probabil ai aflat deja că am primit spre testare câteva produse din gama Gerovital Plant. Ei bine, aceste produse foarte plăcute pielii mele (în curând voi detalia într-un articol special destinat lor) au venit însoțite de ediția de toamnă a revistei oferită de Farmec- cel mai puternic brand românesc de cosmetice.

Aceasta apare trimestrial și este disponibilă gratuit în magazinele Farmec și Gerovital precum și în format digital pe site-ul farmec.ro. Revista oferă o abordare modernă, susține frumusețea naturală și cuprinde numeroase arii de interes: de la sfaturi de beauty, îngrijirea pielii, make-up, produse nou lansate și recomandări până la opinii avizate legate de nutriție, idei de călătorii și interviuri.

Cred că știu ce vei răsfoi în următoarea pauză de cafea, chiar și virtual! Să ai un weekend minunat!