Beauty

Tu ai aflat de revista glossy oferită gratuit de Farmec?

Revista oferă o abordare modernă, susține frumusețea naturală și cuprinde numeroase arii de interes: de la sfaturi de beauty, îngrijirea pielii, make-up, produse nou lansate și recomandări până la opinii avizate legate de nutriție, idei de călătorii și interviuri.
farmec.ro

Revista Gerovital magazine a ajuns la mine dintr-o întâmplare. Fericită! Probabil ai aflat deja că am primit spre testare câteva produse din gama Gerovital Plant. Ei bine, aceste produse foarte plăcute pielii mele (în curând voi detalia într-un articol special destinat lor) au venit însoțite de ediția de toamnă a revistei oferită de Farmec- cel mai puternic brand românesc de cosmetice.

Aceasta apare trimestrial și este disponibilă gratuit în magazinele Farmec și Gerovital precum și în format digital pe site-ul farmec.ro. Revista oferă o abordare modernă, susține frumusețea naturală și cuprinde numeroase arii de interes: de la sfaturi de beauty, îngrijirea pielii, make-up, produse nou lansate și recomandări până la opinii avizate legate de nutriție, idei de călătorii și interviuri.

Cred că știu ce vei răsfoi în următoarea pauză de cafea, chiar și virtual! Să ai un weekend minunat!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s