Lifestyle

Spălatul hainelor la râu vs. inovația Persil DISCS 4 în 1

Cei de la Henkel au lansat de curând primul detergent sub formă de capsule predozate care combină patru beneficii într-un singur disc: puterea de îndepărtare a petelor, strălucirea, prospețimea de lungă durată și grija față de țesătură.

Odinioară, femeile în mod clar nu mergeau la râu ca să etaleze vreo ținută fancy sau să facă fotografii pentru Instagram. Treburile erau cât se poate de rudimentare și solicitante pentru reprezentantele sexului frumos.

Din când în când, nevoia o cerea: trebuiau spălate hainele și acest job era atribuit în unanimitate femeii. O dată ajunsă la râu…Găsea un loc mai puțin aglomerat ca să nu își încurce rufele cu ale altor surate și se apuca de treabă.

Uneori mai obosea, dar altă variantă nu exista, trebuia să ducă treaba în continuare la bun sfârșit; mâinile increțite în apa rece, vântul puternic (nu, coafura nu rezista), soarele îi bătea fix în ochi. Practic era tot ce își putea dori de la viață.

Le mai izbea de câte o stâncă, de o piatră, în speranța că murdăria va fugi de sperietură.

Într-un final s-a săturat…

….și a sperat ca într-o bună zi lucrurile vor evolua pentru condiția femeii în lupta cu hainele murdare…

Astăzi, toate s-au schimbat considerabil; spălatul rufelor nu mai este o corvoadă, totul se rezolvă rapid și eficient: fie că alegi detergent pudră, detergent lichid sau capsule dizolvabile, cea mai recentă inovație în domeniu.

Persil DISCS 4 în 1

Și, pentru că tot veni vorba de capsule…cei de la Henkel au lansat de curând primul detergent sub formă de capsule predozate care combină patru beneficii într-un singur disc: puterea de îndepărtare a petelor, strălucirea, prospețimea de lungă durată și grija față de țesătură.

Trebuia să îl încerc și eu! Mai ales că eram fan detergent lichid Persil de mult timp.

Hainele albe imaculate și cele colorate strălucitoare!

Am primit spre testare cele 2 variante Persil DISCS 4 în 1 disponibile pe piață: capsulele pentru rufe colorate (Color) au interiorul roz iar cele pentru rufe albe (Regular), interiorul alb, pentru a fi foarte ușor de diferențiat;

Sunt extrem de ușor de utilizat: arunci o capsulă în interiorul cuvei, introduci hainele și pornești programul: treabă de câteva secunde;

Formula de tip gel a celor patru compartimente se dizolvă imediat ce capsula predozată a luat contact cu apa.

În timp ce rufele sunt curățate în unitatea de spălare, tu îți poți vedea liniștită de…o bârfă cu fetele la telefon? Chestii din astea urgente, ce necesită maximă concentrare:) o cafea, o mască pentru ten…găsești tu…

Pentru rufe foarte murdare se utilizează două capsule iar temperatura apei folosite trebuie încadrată între 20 și 60 de grade pentru rufe colorate iar pentru cele albe între 20 și 95 grade; de asemenea, sunt potrivite pentru toate nivelurile de duritate a apei.

Cutiile au un sistem de închidere inteligent pentru a păstra discurile în maximă siguranță și pentru a menține aroma acestora; ba chiar există și un cartonel parfumat înăuntru;

Trebuie să evitați supraîncărcarea mașinii de spălat cu rufe; eu am exagerat de două ori și s-a întâmplat să nu se topească definitiv puțin din gelul roz; în rest nu am avut nici o problemă să nu dizolve produsul.

Capsulele Persil DISCS 4 în 1 se găsesc în variantele mici, pentru 11 spălări, și mari, pentru 22 spălări.

Sunt foarte încântată de noile capsule Persil DISCS 4 în 1. Sunt eficiente, petele de pe haine sunt eliminate iar rufele rămân strălucitoare; culorile devin vibrante și parfumul se menține mult timp pe haine. Le recomand cu drag!

Voi ați încercat noutățile de la Persil, discurile dizolvabile 4 în 1?