Beauty beauty review

De ce ar trebui să alegi cosmeticele Gerovital Plant Microbiom Protect?

Vrei produse cosmetice cât mai naturale? Gerovital are soluția.

Gerovital! Îți sună cunoscut? Sunt produse cosmetice de îngrijire originale ale unui brand cu tradiție în Romania. Doctor în frumusețe, Gerovital Plant are o istorie de peste 30 de ani pe piața locală, îmbinând cu succes tradiția și inovația.

Vrei produse cosmetice cât mai naturale? Gerovital are soluția. Partenerul frumuseții naturale a româncelor a lansat recent formula reinventată a gamei Gerovital Plant Poliplant Microbiom Protect; acestea conțin între 91- 98%( în funcție de produs) ingrediente de origine naturală; cosmeticele pentru îngrijirea zilnică a tenului oferă protecție naturală microbiană.

De la curățare, regenerare și îngrijire până la produse cu un strop de machiaj

Lista de produse a gamei Gerovital Plant Microbiom Protect:

Fluid Demachiant Microbiom Protect

Apă Micelară Microbiom Protect

Cremă Hidratantă Microbiom Protect

Cremă Antirid Microbiom Protect SPF 15

Cremă CC Mediu Matifiantă Microbiom Protect

Cremă Anticearcăn Antirid Microbiom Protect

Booster Vitalitate și Strălucire Microbiom Protect

Vrei să te bucuri de inovația Complexului Poliplant Microbiom Protect?Microbiomul este unic și specific fiecărui individ; acesta este esențial pentru buna funcționare metabolică a pielii;totalizează bacteriilor bune și rele de pe suprafața pielii. Echilibrul micobiomului are rol în creșterea imunității și protejează organismul împotriva bacteriilor dăunătoare, astfel pielea este mai sănătoasă, capabilă să se regenereze.


Produsele din noua gamă Gerovital Plant conțin Complexul Poliplant Microbiom Protect, complex ce ajută la restabilirea și menținerea echilibrului microbiomului pielii, respectând identitatea unică a acestuia și funcția lui majoră de protejare a pielii.
Complexul Microbiom Poliplant Protect este format din Equibiome și un complex natural de plante din flora locală:

 • Extractele din Semințe de Castan, rizomi de ghimpe pădureț, frunze de viță de vie și frunze de hamamelis au acțiune purificatoare, anti-inflamatoare, epitelizantă, de protecție a microcapilarelor și de stimulare a microcirculației. Contribuie la eliminarea toxinelor în timpul nopții și la redarea aspectului sănătos și revigorant al pielii.
 • Equibiome, un extract standardizat din rădăcini tinere de Brusture, menține echilibrul delicat din cadrul microbiomului pielii și întărește funcția de barieră, diminuând reactivitatea pielii și procesele inflamatorii.

Ai tenul mixt sau normal? Produsele au multiple beneficii și sunt special create pentru protecția și hidratarea tenurilor normale și mixte.Formulă nouă, delicată, ușoară și blândă cu tenul.

Noua gamă oferă un program complet de îngrijire, de curățare a tenului, hidratare și oxigenare, reducerea ridurilor, regenerarea și vitalitatea pielii, energizarea și îmbunătățirea luminozității ei.

Eficiența testată

Am început folosirea a trei produse din lista menționată mai sus în urmă cu aproximativ trei săptămâni; de atunci au intrat în rutina mea zilnică de îngrijire a feței pentru că m-am înțeles foarte bine cu ele; și am revenit cu un review pe care știu sigur că îl așteptați.

Fiolele Gerovital Plant Mirobiom Protect Booster pentru vitalitate și strălucire

Booster vitalitate și strălucire Poliplant Microbiom Protect este un ser cu o formulare fluidă, care se absoarbe ușor în piele, special conceput pentru tenul normal și mixt.

Prin ingredientele conținute de complexul Poliplant Microbiom Protect, serul oferă un suport activ pentru revitalizarea tenului și pentru reechilibrarea microbiomului pielii, respectând biodiversitatea și unicitatea acestui ecosistem. O floră echilibrată și diversă a pielii menține un ten mai sănătos, mai hidratat, mai puțin reactiv.
Sepitonic M3®, un complex de săruri minerale indispensabile metabolismului celular, stimulează respirația celulară și regenerarea pielii.
Niacinamida îmbunătățește circulația capilară și împreună cu Vitamina C lipozomală susține sinteza noilor fibre de colagen. Tenul dobândește un aspect mai tânăr, revitalizat și strălucitor.

 • Stimulează respirația celulară și regenerarea pielii.
 • Susține sinteza noilor fibre de colagen.
 • Tenul dobândește un aspect mai tânăr, revitalizat și strălucitor.


Fiolele Booster pentru vitalitate și strălucire Microbiom Protect sunt extraordinare. Serul conținut de acestea are 96% ingrediente de origine naturala (restul de 4% din ingrediente asigură o bună conservare a formulei) și sunt foarte ușor de folosit;

Pentru protejarea mâinilor în timpul ruperii unei fiole se recomandă folosirea capacului de protecție( de mare ajutor) și eventual înfășurarea ambalajului într-un șervețel.

Am fost uimita de cantitatea de produs…imensaaaă ce se afla într-o fiola (chiar dacă pare mică)- acoperă fața, gâtul, decolteul și încă mai rămane destul pentru a mai aplica în continuare un strat ;

Eu nu le păstrez la frigider o dată deschise, cred că și-ar pierde din proprietăți;

Serul se aplică pe fața curată, singur sau în asociere cu alte produse de îngrijire (creme, seruri); de preferat seara, pentru a permite tenului să se regenereze mai rapid.

Conţinutul unei fiole se răstoarnă în palmă (aveți grijă să nu se scurgă pentru că e foarte mult produs; eventual puneți o cantitate mică, aplicați și tot așa până terminați fiola; se aplică prin masaj uşor.

Produsul se absoarbe rapid in piele, nu rămâne pelicula grasă, tenul se simte fresh, uniform, luminos, energizat și hidratat din plin.

La cum îmi arată fața după utilizare, parcă nici nu-mi vine să mă duc la culcare; parcă aș sta să mă minunez în oglindă.

O cutie conține 10 fiole Booster, suficiente pentru un tratament intensiv de regenerare al pielii. Oricum o să vezi rezultatele imediat, încă de la prima folosire a unei fiole. Sunt geniale, sunt foarte încântată de ele!

Crema hidratantă Poliplant Microbiom Protect

Crema este special concepută pentru menținerea unui nivel optim de hidratare a tenurilor normale și mixte.

Se aplică zilnic pentru creșterea consumului de oxigen la nivelul celulelor, îmbunătățirea hidratării și diminuarea reacțiilor alergice.

Crema are în componență 96% ingrediente de origine naturală; restul de 4% din ingrediente asigură o bună conservare a formulei;

Ingrediente active Uleiul de măsline și Aquaxylul, alături de structura cremei, bogată în ingrediente naturale, refac funcția de barieră a pielii contribuind la diminuarea pierderilor transepidermale de apă și la creșterea rezervelor hidrice din derm și epiderm.

Sepitonic M3, complex de minerale indispensabile metabolismului celular, revitalizează celulele și crește consumul de oxigen la nivelul acestora. 
 

 • Asigură un nivel optim de hidratare.
 • Revitalizează celulele și crește consumul de oxigen la nivelul acestora.
 • Restabilește echilibrul microbiomului pielii.

Eu o folosesc în fiecare dimineață, după loțiunea tonică; hidratează fără a lăsa tenul încărcat, excelenta ca bază de machiaj; are un miros discret, plăcut; o textură lejeră care intră repede în piele; oferă oxigenare și un ten revitalizat instant; ideală pentru dimineți rapide; nu i-ar fi stricat ceva SPF, în rest…numai de bine.

Apa micelară Poliplant Microbiom Protect Gerovital Plant

Apa micelară Poliplant Microbiom Protect curăță blând fața, ochii și buzele prin captarea de către micele a machiajului, sebumului sau a altor impurități. 

 • 96% ingrediente de origine naturală. 
 • purifică și restabilește echilibrul natural al pielii.
 • se găsește și în varianta de 400 ml, la preț avantajos;

Apa micelară oferă un boost de energie la nivelul feței în timp ce curăță tenul delicat. Extrem de eficientă și spornică. Se simte parfumul conținut de aceasta, dar într-un mod plăcut, nederanjant; nu mi-a iritat fața, ochii;

Am folosit-o atât dimineața cât și seara și vă pot spune că abia așteptam demachierea cu ajutorul ei.

Produsele încercate din noua linie pentru îngrijirea tenului de la Gerovital Plant sunt ideale pentru tenul meu mixt. Mi se potrivesc de minune.

Oglinda spune DA

Încă două motive pentru a alege gama Gerovital Plant:

Prețul accesibil

Gerovital Plant și-a obișnuit consumatorii să se bucure de produse calitative la prețuri accesibile.

Promoții în magazine/online

Le puteți găsi la prețuri foarte bune în perioada aceasta, special de Black Friday pe farmec.ro.

Voi ați încercat vreun produs din noua gamă Gerovital Plant?

Vă rog, nu uitați de Like/Share, Instagram, Facebook! Apreciez enorm susținerea voastră! Mulțumesc!

*acest articol contine link-uri afiliate către cosmeticele care mi-au plăcut si mi s-au potrivit ; prețul produselor rămâne același însă o mică parte din valoarea lor ajunge la mine. Happy shopping and let’s all enjoy!