Beauty beauty review

Am testat masca pentru buze – Mint Kocostar de la SOLE

Tratament intensiv de hidratare și catifelare pentru buze uscate și crăpate

Astăzi am revenit cu un review asupra măștii cu mentă pentru buze de la Kocostar. V-am spus, aici, că eram foarte curioasă de efectul ei, fiind pentru prima oară când am încercat un astfel de produs destinat în exclusivitate buzelor. Dacă sunteți curioși vă invit să parcurgeți experiența mea cu testarea măștii de buze.

Tratament intensiv de hidratare și catifelare pentru buze uscate și crăpate

Masca de buze Kocostar Mint este o mască de hidrogel îmbogațită cu extracte naturale și agenți de hidratare. Orice mască de hidrogel (eu am mai auzit de acest termen la ceva patch-uri pentru scăderea febrei care se așează pe frunte) conține apă și material plastic la bază.

Masca Mint are în compoziție extract de mentă, ingredient care are efect de detoxifiere și calmare a pielii. De asemenea, aceasta mai conține și extract din frunze de ceai verde, care hidratează buzele și revitalizeaza pielea.

Am pregătit buzele curățându-le cu apă micelară; de fapt, am curățat toată fața pregătind-o pentru ritualul de îngrijire al serii. Am scos masca din ambalaj, precum și din protecția transparentă de plastic.

Textura acesteia seamănă cu cea a unui silicon alunecos, un soi de gelatină mai densă, care se mulează perfect pe suprafața feței, respectiv pe buze și pielea din jurul acestora. Mă așteptam să simt o răcorire mai intensă la nivelul buzelor dar a fost ceva subtil, plăcut purtabil.

Masca se folosește o singură dată și se menține pe buze aproximativ 10 minute.Nu este lipcioasă, nu lasă reziduuri pe piele.

Vreau să menționez faptul că buzele mele nu erau afectate, nu aveau nevoie de un tratament special, nu erau crăpate etc.; folosesc de ceva vreme un balsam de buze minunat (le menține hidratate cu succes) pe care vi-l recomand și vouă –aici.În cazul meu, această mască doar a întreținut buzele moi și netede și a oferit un plus de hidratare și catifelare zonei buzelor.

Merită încercată pentru întreținere dar mai ales dacă aveți probleme cu buzele uscate; o găsiți aici; în plus, folosind codul SOLE8233 (se foloseste în coșul de cumpărături înainte de finalizarea unei comenzi) veți beneficia de un extra discount de 5% indiferent dacă ai ales produse la prețuri întregi, produse în ofertă sau produse cu reduceri. Sună bine, nu-i așa?

Voi ați încercat măști speciale pentru buze?