Mama mandra

Cum am ales aparătoarea pentru pătuțul copilului

Unul dintre cele mai importante elemente când vorbim despre siguranță și crearea unui mediu prielnic în timpul somnului îl reprezintă apărătoarea pentru pătuț

Pentru noi, mămicile, somnul puiuților noștri este extrem de important. Un somn de calitate asigură o dezvoltare sănătoasă și armonioasă, atât la nivel fizic cât și mental.

Amenajarea unui spațiu în care să se simtă liniștit și confortabil pentru odihnă ar trebui să fie o prioritate pentru noi. De la un pătuț de calitate, o saltea cu proprietăți potrivite copilului, până la lenjerii curate și îmbietoare.

După cum v-am menționat într-un articol anterior, până acum câteva luni am folosit patuțul atașabil, aici. Copilul s-a mărit, necesitățile s-au schimbat așa că am trecut la next level.

În prezent ne ajutăm de pătuțul clasic, alb, din lemn, cu un design minimalist, modern, potrivit cu elementele dormitorului nostru; deocamdată, și pe acesta îl folosim atașat de patul nostru pentru un plus de confort pe timpul nopții; pentru că da, încă alaptez.

Unul dintre cele mai importante elemente când vorbim despre siguranță și crearea unui mediu prielnic în timpul somnului îl reprezintă apărătoarea pentru pătuț; am considerat necesară folosirea unui astfel de accesoriu și am găsit una potrivită pentru nevoile noastre. Am ales o apăratoare de pătuț de la Bebebliss în varianta simplă, gri cu steluțe albe, pentru a păstra culori cât mai neutre în cameră și a crea un efect cât mai puțin obositor pentru ochi; nu am dorit să încarc prea mult vizual (variantele cu multe zorzoane, roz, cu fundițe și alte accesorii nu sunt stilul meu); îmi sunt de ajuns munții de jucării divers colorați înșirați prin casă:)

Apărătoarea pentru pătuț Jukki Grey Stars este realizată din bumbac 100%, la exterior, iar la interior poliester antialergic ( sunt certificate Oeko-Tex Standard 100). Materialul, moale și delicat, asigură o circulație adecvată a aerului, este de calitate și are un aspect atractiv. Protejează copilașul pentru ca are o forma ergonomică, stabilă, de dimensiuni potrivite astfel încât să ofere siguranța.Apărătoarea e prevăzută cu opt panglici ce se atașează la pătuț și conferă o imagine estetica și sigură.

Am spălat-o cu ajutorul mașinii de spălat, la 30 grade și a rămas la fel de fermă, culorile nu și-au pierdut din intensitate, nu s-au strâns cololoașe în interiorul materialului.

Pentru noi s-a dovedit a fi foarte utilă această apărătoare, pe care o găsiți aici, la un preț foarte accesibil, jumătate din costul inițial, special de Black Friday. Aveți de unde alege, sunt o mulțime de modele simpatice și colorate.

La Bebebliss veți găsi întotdeauna o gamă variată de produse special alese pentru bebelușii voștri dragi.

Voi cum ați ales apărătorile pentru pătuț?