Mândră la oglindă

Cum a fost la prima întâlnire cu produsele Farmasi

Advertisements

Astăzi vorbim despre Farmasi, un brand turcesc ce produce ( fabrica aflându-se în Istanbul) și comercializează articole de înfrumusețare, de îngrijire personală, pentru întreținerea și curățenia locuinței și de wellness. Din data de 1 aprilie 2019 compania de succes pe plan internațional a lansat vânzările directe în sistem MLM și în Romania.

Știam câte ceva despre cosmeticele Farmasi, le-am văzut online…însă niciodată nu mi-a trecut prin mâini vreun produs de-al lor. Așadar, plină de entuziasm, m-am prezentat frumușel, luni seara, la Hotel Best din Ploiești pentru a-mi satisface curiozitatea în legătură cu acest brand și pentru a-mi îmbunătăți cunoștințele, în special pe zona beauty.

Evenimentul a început cu întârziere…nu știu…de câte ori merg la astfel de evenimente, mă aștept să se respecte ora stabilită; mi se pare de bun simț față de cei care și-au rupt din timpul lor pentru a se prezenta la timp sau poate chiar mai devreme.

Trecând peste acest aspect minor, desfășurarea evenimentului s-a împărțit în două etape. Prima, în care ni s-au adus în atenție câteva din produsele portofoliului lor iar cea de-a doua…un fel de recrutare pentru cei ce doresc să își extindă domeniul de acțiune și vor să devină consultanți Farmasi.

Termenul ‘Farmasi’ provine de la cuvântul farmacie…ceea ce era de la sine înțeles sau nu, mă așteptam oarecum…iar fondatorul acestei companii, dr.C.Tuna, absolvent al Facultății de Medicină în Germania, a pus bazele în anul 1950 a brandului devenit din 2004, Farmasi.

Mi-au rămas bine întipărite în memorie produsele bio Home pentru curățenia casei, Mr.Wipes, șamponul revitalizant cu usturoi împotriva căderii părului, gamele pentru îngrijirea tenului, dr.C.Tuna. Există, de asemenea, game speciale pentru copii precum și parfumuri. Am testat Omnia și mi-a plăcut aroma dar mi s-a părut cam puternic pentru gusturile mele.

Rujurile lichide cu finish mat mi-au atras atenția în mod deosebit. Paleta cu iluminatoare m-a impresionat. Textura, calitatea și pigmentația intensă se poate observa cu ușurință.

Luciul de buze cu efect Plump, un alt produs de makeup foarte interesant. Am aflat ca ar avea un ușor gust mentolat.La produsele de machiaj Camera Ready mi-au rămas gândurile de-a dreptul și chiar sunt curioasă cum s-ar descurca pe tenul meu. Baza de machiaj fără ulei, precum și fondul de ten cu acoperire totală.

La o primă impresie, produsele Farmasi par de calitate și se găsesc la prețuri foarte accesibile. Trebuie menționat faptul că acestea nu sunt testate pe animale, sunt aprobate dermatologic și nu conțin parabeni.

Urmează să testez CC cream-ul, am primit câteva mostre, iar un creion contur de ochi m-a așteptat la final- primit datorită unui răspuns corect în timpul unui quiz organizat de gazde. Abia aștept să văd cum se vor descurca.

Cu siguranță toată experiența a fost interesantă și plină de informații utile.

Voi folosiți produse Farmasi?

Later Update: crema CC este grozavă.

Crema CC de la Farmasi m-a impresionat inca de la.prima utilizare:
*formula lejera;
*intra rapid in piele;
*nu lasa pelicula grasa;
*tenul ramane mat, dar natural, fara efect de masca;
*uniformizeaza nuanta tenului;
*acopera imperfectiunile;
*ofera ingrijire, hidratare si in acelasi timp se comporta ca un fond de ten
*potrivita pentru toate tipurile de ten;
*contine SPF 25;

Nuanta Light 01 e perfectă pentru mine;

O mostra contine 2,5ml dar produsul e atat de spornic incat mi-a ajuns pentru cateva sedinte de machiaj ~oglinda spune da~; cred că o voi cumpăra în varianta full size.

Vă rog, nu uitați de Like/Share, Instagram, Facebook! Apreciez enorm susținerea voastră! Mulțumesc!

Advertisements

Advertisements