Beauty beauty review

Beauty empties- noiembrie 2019

Produse terminate pe luna noiembrie 2019

Bună! Or should I say “Ho, ho ,ho”?

Se simte din ce în ce mai mai mult agitația aferentă sfârșitului de an…toată lumea se grăbește…întoarce casa cu susu-n jos…goana după cadouri…e cam haos zilele acestea prin oraș.

Voi ce mai faceți? V-a cuprins deja febra sărbătorilor?

Așa cum spune și titlul articolului de astăzi, știți deja: dacă e început de lună, postez câteva cuvinte despre produsele terminate în luna ce tocmai s-a încheiat, respectiv luna noiembrie.

Produse terminate pe luna noiembrie 2019

O părere, un mic review nu strică niciodată (eu citesc super curioasa astfel de articole) așa că dacă sunteți interesați care sunt produsele terminate ale lunii noiembrie vă invit să citiți în continuare:

Gel de duș cremă La Ligne cu aloe vera și lămâie

Un produs de la care nu am avut nici o așteptare. Și bine am făcut. Nu m-a impresionat în mod deosebit nici prin textură, nici prin miros…

A fost pentru prima dată când am încercat ceva din gamele celor de la La Ligne…și am rămas dezamăgită.

Oglinda spune nu.

Gel de duș Calming Spa de la Elmiplant

Mi-au plăcut dintotdeauna gelurile pentru spălare de la Elmiplant. Cu fiecare ediție nouă pe care am încercat-o m-au surprins și mai mult.

Gelul acesta promite o senzație naturală de relaxare pentru detensionarea trupului, prin îndepărtarea stressului și recăpătarea echilibrului.

Într-adevăr oferă un adevărat răsfăț și o experiență plăcută în timpul spălării. Miroase extraordinar iar corpul se simte proaspăt și catifelat. E de încercat!

Conține 93% ingrediente de origine naturală, un alt motiv de pus pe listă.

Oglinda spune da.

Gel de duș pentru păr și corp de la Lupilu , LIDL

Formulat cu panthenol, acest gel de duș este potrivit pielii sensibile, atât pentru bebeluși/copii cât și pentru adulți.

Promite o curățare blândă, fără lacrimi, pentru păr și corp; nu conține săpun și este testat dermatologic.

Știți deja că noi utilizăm pentru cea mică scutecele Lupilu de la Lidl. Am trecut la numărul 5 între timp.

Întâmplarea face ca, într-o zi, cam înainte să plecăm în vacanță la mare să fiu nevoită să apelez la acest gel de spălare, tot de la Lupilu, pe care să-l utilizăm pentru cea mică pe durata concediului.

Pielea s-a simțit bine după spălare…părul moale…ușor de descurcat…trebuie insistat însă pentru a obține cât de cât o spumă…probabil datorită lipsei săpunului din formulă. Ceea ce de bine, până la urmă.

Oglinda spune da

Benzi cu ceară rece pentru față de la Balea

Îmbogățite cu ulei de migdale și parfum de fructe de pădure, aceste benzi pentru epilat zona de deasupra buzei superioare, în cazul meu, mi s-au părut foarte eficiente. O bună descoperire!

Oglinda spune da

Apa micelară de la Gerovital Plant

V-am mai vorbit despre această apă micelară Microbiom Protect, aici. Am rămas încântată de efectul acestor produse.

Oglinda spune da

Șamponul pentru păr Supreme Length de la Gliss

Perioada aceasta visez la o podoabă capilară cât mai lungă și cât mai mătăsoasă. Cred că cei de la Gliss s-au gândit la mine când au scos această formulă nouă pentru spălarea părului.

Creat special pentru păr lung, predispus deteriorării și îngrășării rădăcinilor acesta promite reducerea uleiului în exces de pe suprafața scalpului și repararea părului pe toată lungimea sa.

Mi-a plăcut extrem de mult, chiar se simte foarte bine părul: îngrijit, curat mai mult timp, fără aspect frizzy, bucle potolite și super mătăsos.

Oglinda spune da

Cremă de față Ombia Anti Aging

Mi-a plăcut însă și-a schimbat textura și culoarea pentru că nu am mai folosit-o de ceva timp…de asta tot încerc și mi-am propus să nu mai deschid produse noi până nu le termin pe cele vechi.

Oglinda spune da

Cremă de noapte Ombia

Un produs ok, intră repede în piele, hidratantă, fără senzație de grăsime pe față, lejeră, ușoară.

Oglinda spune da.

Balsamul de par Deep Wood Zenz l-am folosit, ambalajul l-am aruncat, probabil fără să-mi dau seama să-l păstrez pentru empties, l-am menționat aici.

Fardul de obraz Melkior l-a spart cea mică, m-am ofticat puțin pentru că acesta mi se potrivea perfect din tot ce mai am eu pentru obraji.

Pudra bronzantă Essence, la fel de spartă , oale și ulcele. No comment. Mi-a plăcut de asemenea.

Pentru toate cele trei produse precedente Oglinda spune da.

Sper că vi s-a părut util articolul de astăzi și sper că, poate, ați descoperit produse noi, interesante cu ocazia aceasta.

Voi ați încercat vreun produs din lista de mai sus?

Pe curând!

Vă rog, nu uitați de Like/Share, Instagram, Facebook! Apreciez enorm susținerea voastră! Mulțumesc!