Beauty

De ce ar trebui să folosești un ser de îngrijire facială?

Serul facial este un produs cosmetic care se bucură de foarte multă popularitate în rândul femeilor moderne.

Serul facial este un produs cosmetic care se bucură de foarte multă popularitate în rândul femeilor moderne. Suntem veșnic grăbite, vrem rezultate rapide și sigure. Acesta le îndeplinește.

Ai fi tentată să crezi că e un produs destinat doar persoanelor aflate într-un prag înaintat al vârstei. Ei bine, suntem diferite si nevoile tenurilor noastru nu țin cont de numărul anilor ci mai degraba de o serie de factori interni și externi care își pun amprenta asupra felului în care arătam. Probabil ai sesizat și tu cel puțin o dată în viață două femei de aceeași etate cu aspectul tenului complet diferit. Ai rămas surprinsă, așa-i?

Din fericire din ce in ce mai multe femei au înțeles importanța îngrijirii încă de la vârste foarte fragede. E bine să previi întotdeauna și când vine vorba de grija față de aspectul pielii tale. Important e să alegi serul facial potrivit nevoilor tenului tău!

Iată 5 motive pentru care ar trebui să folosești ser facial

1.Conține formule concentrate

În general, un ser este plin de ingrediente active menite să întrețină pielea în cea mai bună formă.

2. Are o textură lejeră

Se absoarbe rapid în piele.

3. Oferă rezultate imediate

În funcție de particularitățile și ingredientele fiecărui ser acesta poate îndeplini mai multe funcții. Unele dintre acestea sunt următoarele:

  • reduce ridurile
  • oferă luminozitate
  • efect anti-aging
  • conferă fermitate
  • calmează
  • regenerează

4. Simplu de aplicat

Pe tenul curat, demachiat corespunzător, înainte de crema hidratantă de noapte sau de zi.

5. Spornic

Se aplică, de regulă, o cantitate foarte mică, depinde cum recomandă fiecare producător. Mare atenție la ambalaj, să fie cu dozare de tip pompiță, după părerea mea aceasta ar fi cea mai bună variantă; fiolele cu ser pentru folosire unică sunt, de asemenea, de preferat, pentru a nu intra în contact cu aerul și a nu-și pierde din proprietăți. Bineînțeles, ar trebui sa alegi produse cât mai naturale și de la branduri cât mai sigure.

Eu am început aplicarea unui ser acum câteva luni, cu regularitate, în fiecare zi. Motivele mele? Pete pigmentare de la soare, pete pigmentare accentuate după sarcină și ușoare riduri. Nu mi-ar fi stricat nici un pic de luminozitate și o doză de fermitate în plus.

Chiar se vede o îmbunatățire considerabilă la nivelul pielii o dată ce am început folosirea unui ser facial. O să detaliez pentru fiecare produs în parte la timpul potrivit pentru că am folosit 4 tipuri de seruri de atunci și vreau sa le acord atentia cuvenita separat.

Serul facial îmi oferă în fiecare zi un tratament intens de îngrijire al tenului și chiar nu mai văd viața la 30 și..ceva fără un astfel de produs.

Tu folosești ser facial?