Beauty beauty review

Am încercat plasturii pentru zona ochilor de la Kocostar

Benzile- mască de hidrogel conțin extract de mango, care are proprietăți antioxidante și ajută la protejarea, întinerirea și hidratarea tonusului pielii.

Ziua de astăzi a fost atât de însorită și plăcută încât am găsit un moment preilnic să încerc benzile cu extract de mango pentru ochi de la Sole. Pe tenul curat, demachiat în prealabil, am aplicat plasturii de hidrogel în forma de semilună..sau mai degraba simbolurile Yin și Yang, nu credeți?

Forma specială a plasturilor Tropical Mango se mulează foarte bine pe ten și se simt lejer pe suprafața pielii. Nu s-au desprins deloc pe parcursul celor 15 minute de acționare.

Benzile- mască de hidrogel conțin extract de mango, care are proprietăți antioxidante și ajută la protejarea, întinerirea și hidratarea tonusului pielii. După eliminarea lor, zona din jurul ochilor se observa un pic mai luminoasa, mai întinsă și cearcănele ușor diminuate. Pielea nu a rămas deloc lipicioasă. Efectul nu e wow, o schimbare radicală, asta e clar, însă nici de neglijat.

Pentru o primă experiență cu o astfel de mască pentru ochi mă declar mulțumită. Se prea poate să mai fi folosit în trecut dar nu-mi aduc aminte. Uneori am impresia că odată cu sarcina am și uitat unele aspecte mai mult sau mai puțin importante. Dar asta e altă discuție. Așadar, voi folosiți măști pentru zona ochilor?

Dacă vă tentează să-i încercați îi găsiți aici. În plus, folosind codul SOLE8233 (se foloseste în coșul de cumpărături înainte de finalizarea unei comenzi) veți beneficia de un extra discount de 5% indiferent dacă ai ales produse la prețuri întregi, în ofertă sau cu reduceri. Sună bine, nu-i așa?

Articole asemănătoare cu alte măști coreene Kocostar:

Răsfăț coreean pentru picioare de la Kocostar

Am testat masca pentru buze – Mint Kocostar de la SOLE

Cum să ai un ten mai ferm cu ajutorul feliilor de ananas… din pachet