Beauty beauty review

Cum am început să folosesc ser facial și de ce am ales Better Skin Naturals

În urma căutărilor mele din mediul online am aflat de existența acestui produs cosmetic minune- serul facial Better Skin. Acesta promitea, printre efecte, exact ceea ce aveam eu nevoie: eliminarea petelor solare, speram eu și cele pigmentare, rapid și sigur cu rezultate de lungă durată.

În urmă cu ceva timp am decis că trebuie să trec la următorul nivel al îngrijirii faciale și să îi ofer tenului un tratament mai intens.

Ajunsesem într-un punct în care nu mă mulțumea deloc situația tenului meu. Voiam cu disperare să scap de acele mici pete pigmentare rămase după sarcină. Unele într-adevăr s-au diminuat, o dată cu trecerea timpului, altele au rămas. Trebuia să le vin de hac într-un fel.

În urma căutărilor mele din mediul online am aflat de existența acestui produs cosmetic minune- serul facial Better Skin. Acesta promitea, printre efecte, exact ceea ce aveam eu nevoie: eliminarea petelor solare, speram eu și cele pigmentare, rapid și sigur cu rezultate de lungă durată.

“Cea mai eficientă formulă anti -îmbătrânire” trebuia testată.

Acum câteva luni, cu puțin timp înainte de ziua mea, am primit coletul cu 3 sticluțe de ser Better Skin. acestea au venit ambalate individual în cutii de carton și sigilate foarte bine cu folie din aceea cu bule pentru fi transportate în siguranță. O sticluță am păstrat-o pentru mine iar celelalte două le-am distribuit prietenelor mele. Am economisit substanțial procedând așa. Și livrarea s-a făcut rapid. În două zile le aveam acasă.

Ce conține serul Better Skin?

Bazat pe o formulă inovativă, serul facial Better Skin conține vitamina C (cu proprietăți antioxidante ce mentin aspectul sănătos și elastic al pielii ) în proporție de 20% și acid hialuronic( acesta protejează, hidratează și redă tonusul pielii).

De asemenea, la ingrediente mai găsim extract de aloe vera( care stimulează formarea de celule noi și estompează imperfecțiunile) și fructe de măceș( acestea reduc ridurile și împiedică îmbătrânirea tenului).

Pe lista de ingrediente mai avem și extract de lemn-dulce, portocală dulce, ulei de ricin, pantenol, acid salicilic, vitamina B3.

Într-adevăr are la bază ingrediente naturale 100%, dar nu este un produs 100% natural. Mai există și parfum în componență și agenți de conservare; data de expirare e foarte departe de zilele noastre, cam vreo 3 ani. Totuși este o formulă fara parabeni , coloranți sau alcool.

În privința mirosului, acesta se prezintă simplu, nu se simte aproape nici o aromă, poate un ușor iz medicamentos, farmaceutic, ceva în zona asta.

Textura, de gel lichid, este foarte plăcută la atingere, lejeră.

Cantitatea unui recipient este de 30 ml dar mi se pare foarte spornic.

Deși permite o aplicare precisă, modul de dozare cu pipeta nu mă încântă foarte tare, mi-ar fi plăcut să fie cu pompiță pentru a nu lua contact cu aerul de fiecare data cand il utilizez.

În schimb, recipientul și pipeta sunt din sticlă, fapt ce ajută la păstrarea ingredientele mult mai în siguranță față de majoritatea produselor cosmetice existente pe piață.

Cui se adresează?

Serul se recomandă tuturor tipurilor de ten: uscat, gras, mixt, normal, sensibil etc.

Tenului meu mixt/ gras (depinde și de perioadă)i-a priit, fără roșeață, fără iritații sau senzație de usturime. Dimineața aveam o senzație de plump la nivelul feței.

Beneficiile serului Better Skin

 • netezește tenul
 • ajută la albirea pielii
 • oferă luminozitate
 •  redă strălucirea tenului
 • estompează petele solare
 • redefinește structura pielii.
 • combate ridurile
 • are efect anti-aging 
 • oferă fermitate pielii 
 •  hidratează tenul în profunzime
 • piele sănătoasă, tonifiată
 • efect puternic antioxidant

Am observat efectele sale încă din prima zi de utilizare. Tenul mai luminos, vizibil netezit.

La două săptămâni de la folosire, zi de zi, tenul începea să-și revină. În sfârșit eram pe drumul cel bun. Petele pigmentare erau aproape istorie.

L-am utilizat exclusiv timp de aproape 2 luni, după aceea am început să alternez și cu alte tipuri de seruri.

Încă se mai văd ușoare urme pigmentare pe tenul meu dar doar dacă te uiți foarte atent. Pe mine m-a convins de eficacitate. Tenul meu și-a recăpătat vitalitatea și prospețimea. Iar pe viitor cu siguranța va fi din nou pe lista mea de produse must have.

Cum se folosește serul facial Better Skin

Serul se aplică întotdeauna pe fața curată și uscată.

Producătorii recomandă câteva picături pe gât, decolteu și față. Ei bine, eu am cam exagerat uneori, recunosc. Am masat ușor fața, dar oricum intră atât de repede în piele că nici nu mai apuci să execuți prea multe mișcări faciale. Se simte ușor lipicios dar la câteva minute dispare această senzație.

Eu l-am folosit atât dimineața, înainte de crema de zi- se aplică fără nici o problemă machiajul dupa folosirea lui cât și seara, înainte de crema de noapte.

Sper că v-a fost utilă recenzia mea și vă invit să-l încercați. Merită!

Voi ați folosit serul facial Beter Skin?