Beauty beauty review

Îngrijirea tenului în timpul iernii – 3 produse cosmetice eficiente de la Apidava

În acest sens te invit să descoperi o linie de produse cosmetice românești, pe bază de ingrediente naturale foarte hidratante, numai bune de folosit în această perioadă.

În timpul iernii tenurile noastre au nevoie de îngrijire specială. Hrănirea intensă și protejarea feței ar trebui să fie prioritare în sezonul rece. În acest sens te invit să descoperi o linie de produse cosmetice românești, pe bază de ingrediente naturale foarte hidratante, numai bune de folosit în această perioadă. Pe mine m-au cucerit. Iată de ce:

Crema regenerantă cu miere, lăptișor de matcă, vitaminele A și E

Tratamentul nutritiv Apidava acționează pe timpul nopții și ajută la regenerarea tenului precum și la eliminarea ridurilor. Îmbogățită cu miere, aceasta ajută la prevenirea apariției ridurilor, oferă elasticitate pielii, hrănește și regenerează tenul. Lăptișorul de matcă regenerează puternic pielea iar vitaminele A și E oferă elasticitate, împiedicând procesul de formare al ridurilor.

Mi-am ales această cremă special pentru a o folosi seara, înainte de culcare, după aplicarea serului facial. Chiar dacă nu e destinată întocmai tenului meu mixt mi-am dorit-o pentru proprietățile sale de regenerare și revitalizare a pielii. Mă așteptam să fie o cremă cu textură grasă, densă și să rămâna într-un fel la suprafață pielii, având în vedere faptul că se adresează tenurilor mature, uscate, normale sau sensibile.

Am fost uimită să oberv ce repede intră în piele și cât de bine se împacă tenul meu cu ea. Nu mi-a lăsat peliculă unsuroasă pe suprafața feței și cred că se pretează lejer și pentru a fi folosită și ca o bază pentru machiaj, folosită în locul cremei de zi, pentru sezonul rece.

Textura acesteia este delicată iar mirosul e subtil și plăcut. Aroma îmi aduce aminte de cremele pe bază de laptișor de matcă folosite de mamaia mea. Crema se prezintă sub forma unui recipient de sticlă în cantitate de 30 ml.

Încă un plus îl reprezintă durata mai mică a valabilității de la deschidere: 6 luni…de obicei regăsim perioade mai mari pe astfel de produse. De asemenea, crema nu conține parabeni. O crema anti-aging eficientă produsă în România.Pielea mea strălucește după aplicare, rămâne foarte luminoasă și efectiv simți cum lucrează pentru a hrăni tenul intensiv. Oglinda spune da.

Crema pentru conturul ochilor de la Apidava

Alt borcănaș simpatic cu poțiune magică, de data asta pentru conturul ochilor din portofoliul Apidava. Zona sensibilă a ochilor are nevoie întotdeauna de atenție sporită iar în sezonul rece cu atât mai mult.

Printre ingredientele de bază regăsim mierea, lăptișorul de matcă, uleiul de jojoba, uleiul din sâmburi de struguri și uleiul de masline. Toate lucrează într-o formulă specială pentru protejarea și hrănirea conturului ochilor. Cantitatea conținută de acesta este tot de 30 ml dar fiindcă se aplica în doze mai mici se consumă mult mai lent. Mirosul este asemănator cremei regenerante de noapte având ingrediente comune, în ambele predomină același iz discret, plăcut parfumat.

Textura îmi pare puțin mai densă față de precedenta și se simte ușor mai plină, mai bogată. Formula este extrem de puțin lipicioasă, ușor grasă dar dupa tapotare și un masaj discret în jurul ochilor întră în țesuturi iar anticearcănul se aplică bine după folosirea ei.

O folosesc atât dimineața cât și seara iar efectele se văd prin netezirea zonei ochilor, iluminarea conturului ochilor și efectul anticearcăn. Se recomandă a se consuma în decursul a 6 luni de la deschidere, la fel ca în cazul celei prezentate mai sus. Nu conține parabeni. Oglinda spune da.

Tratament pentru buze uscate -balsamul de buze de la Apidava

Un produs cosmetic destinat îngrijirii buzelor este indispensabil perioadelor reci. Balsamul de buze de la Apidava conține miere, ceară, unt de shea și ulei de morcov și poate fi aplicat în orice moment al zilei. Pe acesta îl folosesc zi de zi indiferent de natura produsului de machiaj aplicat ulterior pe buze.

Textura bogată și hrănitoare, nelipicioasă este un adevărat răsfăț pentru buzele uscate. Mirosul este aproape insesizabil. Mi-ar fi plăcut să existe și o variantă stick a acestui produs destinat buzelor pentru a fi mai ușor de folosit oricând fără a folosi degetele sau pensula. Balsamul de buze, la fel, în privința perioadei de expirare, 6 luni de la deschidere. Oglinda spune da.

Cu siguranță voi mai apela pe viitor la ele pentru întreținerea și protecția pielii în sezonul rece.

Tu cum îți îngrijești tenul iarna?

Ai încercat gama de produse cosmetice Apidava?