Fashion

Geanta femeii moderne- între utilitate și originalitate

Femeia zilelor noastre este privilegiată, are de unde alege în materie de genți: de la dimensiuni extrem de mici până la modele XXL, de la modele clasice, simple, până la cele extravagante, sport, glamour, casual, ieftine sau scumpe, originale sau imitații mai mult sau mai puțin reușite

Geanta reprezintă un element de bază în viața oricărei femei. Dacă la începuturi gențile erau purtate pentru factorul de necesitate oferit de acestea, astăzi putem vorbi despre o adevărată industrie pe latura fashion. Se conturează un apetit crescut pentru ceea ce exprimă estetic o geantă și nu neapărat pentru funcționalitatea unui astfel de produs.


Un accesoriu nelipsit din garderoba femeii moderne și cochete, geanta, ‘vorbește’ despre posesoarea acesteia mai mult decât ai putea crede. De aceea, alegerea genții, la momentul actual, este foarte importantă. Gândește-te numai ce impact major are accesorizarea unei ținute simple cu o geantă potrivită și cum schimbă radical look-ul inițial.

Femeia zilelor noastre este privilegiată, are de unde alege în materie de genți: de la dimensiuni extrem de mici până la modele XXL, de la modele clasice, simple, până la cele extravagante, sport, glamour, casual, ieftine sau scumpe, originale sau imitații mai mult sau mai puțin reușite. Dar ma intreb cine ar vrea sa poarte o copie? Sau vreun logo gigantic pentru a se vedea brandul autentic din avion?

Preferințele mele în materie de genți sunt clare: le aleg pe cele de dimensiuni reduse, crossbody cu design deosebit, găsești aici articolul detaliat. Și mai precis e faptul că port accesorii handmade, probabil știi deja acest aspect dacă ai mai fost pe aici.

Iar cand găsești persoane talentate care îți îndeplinesc dorințele și îți ilustrează geanta cu un model unic, original, prin pictură manuală, poți să te declari fericit. Geanta este un model basic de la Zara dar ceea ce o face minunată este amprenta personală pusă în valoare cu măiestrie de Mara, o găsești aici. Mi-e tare dragă, o port adesea și sunt mândră că am ocazia de a purta un accesoriu lucrat cu pasiune.

Tu cum îți alegi geanta perfectă? Ce aspecte contează cel mai mult pentru tine când alegi o geantă?

5 comments

  1. Superba geanta, imi place foarte mult😍😍
    Cand imi cumpar o geanta, incerc sa tin cont de cateva aspecte: unde o voi purta si ce tinute voi avea, pt a se potrivi. Dar sunt si momente cand vad o geanta si imi place asa de mult incat nu ma gandesc la altceva… o cumpar si gata 😂🙈
    Genti handmade nu am dar o sa incerc sa imi achizitionez 🤗🤗😘

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s