Beauty Lifestyle

Lista celor mai populare 10 articole de pe blog în 2019

Dacă tot m-am apucat de făcut bilanțul, m-am gândit că ar fi interesant să descoperiți cele mai citite articole ale anului 2019.

În 2019 s-a împlinit un an de când blogul are o nouă înfățisare, un alt nume și o abordare diferită. Un amalgam de sentimente a trezit în mine creșterea blogului pe parcursul acestui an. 365 zile presărate cu pasiune, învățăminte, muncă, dedicare, frustrări, dezamăgiri, împliniri, bucurii, satisfacție.Poate pentru că a fost și primul an de când am luat în serios această latură a vieții mele. Una peste alta, am avut parte de o experiență uimitoare din care am avut numai de câștigat. A meritat!

Sfârșitul anului mă găsește încrezătoare asupra evoluției blogului. E adevărat, sunt încurajată în optimismul meu de persoanele care sunt alături de mine pe acest drum minunat și de …statistici. Dacă tot m-am apucat de făcut bilanțul, m-am gândit că ar fi interesant să descoperiți topul celor mai citite articole ale anului 2019. Vă invit să le parcurgeți!

1.Beauty haul – cosmetice Nala + primele impresii

Există interes pentru îngrijirea cât mai naturala a pielii, atât din partea mea cât și din partea cititorilor mei. Cel mai iubit articol din 2019 a adus în prim plan produsele cosmetice Nala, realizate manual în Olanda.

2.Review- pudra pulbere minerală translucidă Alverde Banana Baking Powder de la DM

Locul secundar, potrivit statisticilor, este alocat unui produs care merge pe aceeași linie, cu ingrediente cât mai naturale, parte a unei linii ce se îndreaptă spre o îngrijire de top. Din păcate nu am mai găsit pudra în magazinele Dm dar cu siguranță am să-i găsesc înlocuitori de nădejde la standurile Alverde.

3.Ne(bune)- 5 produse pe care nu le-aș mai recumpăra

Al treilea loc este ocupat de un articol destinat produselor de care nu am fost foarte încântată. “Așa nu”- urile stârnesc curiozitatea, se pare. Poate ar trebui să continui cu scrierea unor astfel de materiale.

4.Îngrijire facială marca Ombia Cosmetics- primele impresii

Mulți vizitatori s-au dovedit a fi interesați de cremele pentru îngrijirea tenului de la Ombia Cosmetics. La mine sunt păreri pro și contra asupra acestor produse, după cum v-am ținut la curent prin articole.

5.Mame de urmărit pe YouTube

Mamele internaute sunt la mare căutare. Fac și treabă bună, ce-i drept! Mă bucur că am avut ideea minunată de a le aduce în prim plan. Bine că mă laud singură!

6.Baza de machiaj Max Factor Miracle Prep PORE MINIMISING + MATTIFYING -review

Multe persoane sunt interesate de metode care prelungesc durata de viață a unui machiaj. Max Factor m-a convins, prin urmare, am facut un review acestui produs matifiant.

7.Cum să scapi de coșuri în mod natural

Supărătoarele coșuri dau bătăi de cap multora dintre noi; se caută metode prin care să le venim de hac. Adesea se întâmplă pocinogul fix înaintea unor evenimente importante. Chiar nu știu cum am scăpat astăzi cu fața curată. Am întotdeauna la îndemână crema superactivă, just in case.

8.Cum am câștigat un pătuț atașabil pentru bebeluș de la Chicco

La numărul 8 staționează articolul despre experiența câștigării unui pătuț. Faceți primul pas prin participare!

9.Interviu cu un make-up artist

Locul 9 este dedicat unui dialog, ca-ntre fete, despre machiaj și un mic rezumat al meseriei de make-up artist.

10.Am testat mostre cosmetice Thalion și Afrodita

Pe locul 10 în top regăsim articolul dedicat primei mele experiențe cu produsele Afrodita și Thalion.

Aceasta a fost lista celor mai căutate articole ‘mândre’ din 2019. La final de an, mă consider norocoasă! Mulțumesc pentru susținere și sper să rămâneți cu mine și în 2020! Promit să vă ofer în continuare materiale interesante.

La mulți ani!