Beauty

Rutina de seară a îngrijirii tenului în 6 pași

Pielea tenului trebuie să fie pregătită corespunzător pentru somn și pentru beneficiile oferite de relaxarea corpului pe timpul nopții.

Am postat zilele trecute primul meu clip pe IGTV ce includea pașii folosiți pentru demachierea, curățarea și hidratarea acestuia. Fapt ce mi-a deschis apetitul pentru articolul de astăzi. Cum îmi îngrijesc tenul seara, la momentul actual?

Rutina îngrijirii de seară este foarte importantă pentru mine iar întreținerea pielii feței o respect întotdeauna indiferent de situație sau cât de obosită aș fi. Pielea tenului trebuie să fie pregătită corespunzător pentru somn și pentru beneficiile oferite de relaxarea corpului pe timpul nopții.

Iată ce produse folosesc:

1.Dischetele demachiante Cien Maxi de la Lidl

Dischetele demachiante Cien Maxi din bumbac sunt printre preferatele mele dintotdeauna. Le folosesc perioada aceasta pentru a-mi îndepărta machiajul și impuritățile, împreună cu produsele cosmetice aferente. Le găsești aici, detaliat.

2. Soluția micelară demachiantă Sensibio de la Bioderma

Sunt la prima experiență cu un produs Bioderma și momentan folosesc apa micelară Sensibio pe care am primit-o ca premiu în urma unui concurs. Recomandată pielii sensibile, aceasta curăță blând și îndepărtează machiajul ochilor și al feței în mod rapid și delicat.

Formula nu conține parfum și este tolerată de pielea mea cu succes. De asemenea aceasta este testată hipoalergenic și nu conține parabeni. Se pare că nu degeaba multe persoane sunt încântate de rezultatele oferite de această apă micelară dermato-cosmetică marca Bioderma.

3.Loțiunea tonică purifiantă de la Apidava

Zilele acestea, produsul care mă ajută la tonifierea pielii și echilibrarea PH-ului natural al acesteia este loțiunea tonică purifiantă de la Apidava. Aceasta are o formulă un pic neobișuită pentru mine…dar în sensul bun.

Fiind un produs api-cosmetic destinat tuturor tipurilor de ten, mirosul și culoarea acesteia, pe discheta demachiantă, te conving de calitate. Efectiv ți-e mai mare dragul să o folosești.

Se recomandă agitarea flaconului înainte de utilizare pentru activarea ingredientelor naturale conținute de aceasta, cum ar fi: mierea, propolisul, uleiul de mentă și extractul din flori de salcâm.Loțiunea nu conține parfum, are rol antibacterian, este lipsită de parabeni sau alcool și pregătește foarte bine tenul înainte de hidratarea de seară.Pielea se simte revigorată și plină de prospețime.

4. Serul facial de la Better Skin

Momentan folosesc serul facial Better Skin pe care l-am găsit foarte eficient. Din păcate, e pe finish. Cred că o să îmi mai ajungă pentru doar câteva utilizări. Găsești detalii complete aici.

5. Crema contur de ochi de la Apidava

De întreținerea pielii din jurul ochilor pe timp de noapte se ocupă momentan crema de ochi de la Apidava.

6.Crema regeneranta de la Apidava

Crema regenerantă de la Apidava îmi întreține pielea feței pe timp de noapte, o regenerază și o îngrijește prin efectele sale anti-aging. Te invit să citești mai multe despre ea, aici.

La final , nu uita că în timpul somnului pielea se regenerează și îi oferă acesteia un aspect sănătos și fresh. E de datoria noastră să o pregătim pentru acest proces minunat de reîntinerire naturală.

Sunt nerăbdătoare să aflu ce produse cosmetice folosești momentan pentru îngrijirea de seara. Te aștept cu listuța în secțiunea de comentarii să ne inspirăm împreună.

Acestea fiind spuse, te rog, dacă te-a ajutat articolul, să mă susții cu un Like/Share/ Follow, InstagramFacebook! Apreciez enorm! Mulțumesc!