Lifestyle

Prima leapșă muzicală

E genul acela de piesă altfel care răscolește ceva în mine, efectiv simt cum mi se schimbă starea de spirit.
Photo by Kaboompics .com on Pexels.com

Anul începe cu provocări inedite pe blog. Am fost aleasă de Ioana să postez o melodie specială, pe placul meu și pe care aș recomanda-o și altora. Mulțumesc că m-ai scos din zona mea de confort și mi-ai pus mintea la contribuție.

Faza tare cu toată chestiunea de față e următoarea: fix astăzi, anul trecut publicam un articol pe blog cu unele dintre melodiile mele preferate. E clar un semn pe undeva:))

M-am dus cu gândul spre o piesă muzicală pe care am descoperit-o anul trecut, tot cam în această perioadă…cam multe coincidențe:D. E genul acela de piesă ‘altfel’ care răscolește ceva în mine, efectiv simt cum mi se schimbă starea de spirit. Shivers down my spine, dar la modul pozitiv.

Subcarpați livrează folclor contemporan, folclor underground: muzică electronică, hip-hop cu influențe etno din folclorul românesc. Traiască Wikipedia!

Totul a pornit de la Issabela si marturisesc ca imi place ideea, felicitări pentru inițiativă! Leapșa sună cam așa:

1. Postați o piesă muzicală care să nu facă parte din ceea ce numim în mod comun muzică și ascultăm de obicei la radio sau prin alte părți. Adică, să nu se încadreze nici la muzică ușoară românească, nici la muzică ușoară străină, nici la muzică populară românească, nici la muzică populară străină, nici la muzică clasică, nici la jazz, nici la rock, nici la house, nici la pop, nici manea să nu fie etc. O muzică non-standard, care v-a plăcut și pe care o recomandați și altora.

2. Dați leapșa mai departe la exact 3 blogări, pe care va trebui să-i menționați explicit, prin nume sau pseudonim. Deci fără „această leapșă poate fi preluată de X, Y, Z și de toți cei care mai doresc”, indiferent cât de mulți ar fi cei care mai doresc sau cei care vă citesc, indiferent cât de mult s-ar supăra unii că i-ați ales sau că nu i-ați ales, trebuie să alegeți în mod clar și explicit 3.

Sper să îți placă alegerea mea și să îți încânte auzul!Dau mai departe leapșa către:

Cristian Mihai

Alexandra

Zaharescu Adriana

Mult succes!:D