Lifestyle

5 YouTuberi români pe care trebuie să-i urmărești

Persoane care încearcă să schimbe puțin lucrurile în vlogosfera românească, pe un făgaș pozitiv.

Știu că nu prea mai deschizi televizorul. Nici eu. La drept vorbind, ce să mai vizionezi? Te las câteva secunde să te gândești… … … … …Gata? Nu îți vine nimic în minte, așa-i? Cu toate astea, avem nevoie de conținut video. De calitate. Persoane care încearcă să schimbe puțin lucrurile în vlogosfera românească, pe un făgaș pozitiv.Oameni care și-au găsit locul binemeritat pe YouTube. Iată lista celor 5 vloggeri români pe care îi urmăresc cu drag, de bună voie și nesilită de nimeni:

Horia Sârghi- Zaiafet

Cel mai vechi locatar în lista mea, fratele Zaiafet. Nu stiu de ce îmi vine să-i spun așa. A, da..așa începe el clipurile. Bila de păr umană ‘râvnește curvește’ la educarea României.Face toată treaba asta cu un umor inconfundabil, ironic, molipsitor. Sunt câțiva ani de când ‘ne știm’ dar e ca și cum l-aș cunoaște de o viață. Are așa un stil de te face imediat să vizionezi.

Vei afla lucruri interesante din istorie, geografie, curiozități și multe altele. De neratat sunt și vlogurile de călătorie sau podcast-urile. Trebuie să te abonezi canalului său dacă vrei să te simți mai deștept și chiar să devii mai informat o dată ce ai terminat de vizionat clipurile. Zaiafet rulez.

Cătălin Stănciulescu-BackPackYourLife

Omul pare că e într-o continuă vacanță cu rucsacul în spinare, prin lume. Îl știu de mulți ani ( în sensul că îmi mai apăreau clipurile sale la sugestii) dar nu m-am abonat la canalul lui până de curând. Sunt vreo 2 luni de când îi urmăresc clipurile constant.

Ghici ce am urmărit în vacanța de iarnă? De Crăciun? De Revelion? Nu. Nu pe Dan Negru. Eu eram prin Vietnam. Columbia. Sau Peru. Vrei și tu să te plimbi??Ai găsit omul potrivit.Un follow și ajungi la destinație.

Marian Ionescu a.k.a. Mariciu

Omul cu vlogurile alea fine.

Burgeri… Cuba Libre…filmări excepționale cu drona, călătorii în destinații frumoase din lume… are de toate pentru toți.

Clipurile sunt pline de informații utile. Se documentează, experimentează și ți le spune pe șleau.

Are și una bucată Ionească, partener de drum lung.

De Maricu am aflat prin intermediul unui podcast pe canalul lui Zaiafet.

La Mariciu m-am abonat din mila. Vorbesc serios.

Cum era el acolo pe canapea si se plângea la Zaiafet. Suflețelul meu nu a rezistat să nu îi ofere o șansă. Se întâmpla în urmă cu vreo 2 ani.

Acum, întâi văd ce mai e nou pe la Mariciu și dupa aceea trec pe la Zaiafet. Cum te surprinde viața și cum se schimba lucrurile…

Ei bine, Mariciu nu s-a schimbat. A muncit, a sperat, a disperat șiiii… a reușit.

E un exemplu bun de voință și determinare.

Dacă îți dorești ceva cu ardoare în viață într-un final sigur vei obține.

Fii ca Mariciu.

Cristian Dascalu

Proprietarul celui mai ‘jmecher’ vlog.

E cunoscut ca omul care a refuzat slujba la Google.

Cristian Dascălu e diferit. E modest. E deștept.

Practic nu seamănă deloc cu reprezentanții generației tinere. Cum a sunat asta?

Cântă la chitară, îi place prin Vamă…nu e genul cazino-uri, păcănele.

L-am descoperit la începutul anului trecut și de atunci trag nădejdea că încă suntem pe drumul cel bun, ca țară, cu așa oameni deosebiți.

Cristian merită! Promit.

Sorin Stratulat

Sorin e omul de baza dacă vrei sa știi totul despre îngrijirea părului.

Cuvintele lui sunt literă de lege pentru mine.

Renumitul hairstylist și-a găsit propria comunitate pe YouTube, de aproximativ 3 ani iar eu cam tot de atunci sunt urmăritoare fidelă.

Urmez și eu această meserie și sunt inspirata mai mereu de activitatea lui sau daca am vreo nelămurire la el pe canal mă duc.

De ce să te abonezi la canalul?

Tutoriale, sfaturi, mituri spulberate și multe alte chestii interesante pentru frumusețea podoabei capilare. Pentru pasionați și profeșioniști și nu numai.

Te-am convins?

Tu pe cine urmărești pe YouTube?

Altă dată când am vorbit despre YouTube: Top 6 mame de urmărit pe YouTube.

Dacă ți-a plăcut articolul și dorești să ma susții te invit să dai follow blogului și să mă urmărești pe canalele de socializare Facebook/ Instagram. Mulțumesc