Fashion

10 tendințe fashion pentru 2020

Daca nu ai nici o treaba cu moda, aceste rânduri sunt pentru tine. Poate îți schimbi opinia?!?
vogue.com

A spus cineva ce se mai poartă în 2020?

Cred că s-au scris pagini întregi și lumea internetului e plină de fotografii relevante. E adevărat. Moda vine și pleacă. Tendințele sunt o strategie de marketing.

Dacă ești pasionat/ă de modă acest articol e pentru tine.Daca nu ai nici o treabă cu moda, aceste rânduri sunt pentru tine. Poate îți schimbi opinia?!?Dacă ai deja un stil personal aceste imagini sunt pentru tine. Poate găsești ceva util printre favoritele mele, de adăugat garderobei tale. Sau poate ești în cautare…mereu în cautare… de inspirație și frumos. Citește în continuare.

1.Pliseuri

vogue.com

Ooo!Pasiunea mea pentru pliseuri deja o știi. Mă bucur că se regasesc și în anul acesta în tendințe.

Acum, pe bune,chiar dacă nu erau la mare căutare tot le purtam cu drag. Aceste piese vestimentare aduc o notă interesantă fiecărui look.

2.Sacouri oversized

stories.com

Am câteva sacouri. Majoritatea cadrilate, de asemenea în tendințe pe durata anului 2020. Au devenit oversized între timp din motive de slăbit.Nu ar strica unul pe wishlist într-o nuanță de nude/pastel, potrivit în orice situație.

3.Pantaloni tip bermude

purewow.com

Mi-am cumpărat anul trecut o pereche pantaloni tip bermude din in de mărime medie, la baza genunchilor. I-am purtat foarte puțin pentru că a venit anotimpul rece. Habar nu aveam, atunci, că vor fi în tendințe în 2020. Se pare că am ‘mirosit’ trendul.

4.Mom jeans

fashiongum.com

În ultimii ani numai spre acest model m-am îndreptat. Îi ador pur și simplu. În special cei mai baggy. Rămân pe poziții în 2020.

5.Crop top

ladyfashionizer.com

Topurile scurte sunt printre preferatele mele. În 2020 sunt pe val. Sunt cool, au un vibe fresh: eu le port cu sacouri, denim…practic merg de minune la orice dacă alegi culori mai neutre.Mai ales că se potrivesc atât de bine alăturate pieselor cu talie înaltă, dacă nu vrei să se vadă prea multă piele.

6.Pantofii cu vârf ascuțit

chikoshoes.com

Din fericire, încă se mai poartă pointed toe în 2020. Oricum le-am declarat dragoste eternă. Indiferent de tendințe.

7.Kitten heels

kohls.com

O altă tendință care nu se dă plecată în 2020. Tocul foarte scurt detronează tocurile super înalte( dacă e să mă întrebi pe mine), exprimă feminitate, naturalețe și bun gust. Sunt o variantă excelentă când ai de alergat copilul în parc. Love them!

8.Accesoriile cu perle

popsugar.com

Anul trecut efectiv toată lumea purta perle. Inclusiv eu. Mi-am însușit și eu trendul acesta chiar dacă, de obicei, nu mă simt confortabil purtând ce se găsește la orice colț de stradă. În 2020, perlele se mențin la standarde ridicate, mai ales inserate pe bijuterii.

Tu porți perle în păr?

Am găsit accesorii de păr cu perle la Meli Melo Paris

Tendințe în hairstyling-Clame cu perle pentru păr

glamsugar.com

9.Gențile crossbody

purseblog.com

Gențile tip poștaș sunt preferatele mele. Iar cele cu modele inedite îmi încântă privirea și outfit-urile fără eforturi.Se regăsesc, cu stil, în tendințele anului 2020.

10. Animal print

tvtrex.com

O tușă animal print nu strică niciodată. 2020 nu face excepție.

Dacă ți se pare foarte mult pentru gusturile tale încearcă să alegi un singur element animal print, fie că vorbim despre încălțări, genți sau haine, iar restul ținutei păstreaz-o cât mai simplă, mergând pe culori neutre.

Eu m-am declarat fană animal print de ceva vreme. Tu?

Care sunt tendințele tale preferate pentru 2020? Te regăsești în cele prezentate de mine?

Dacă ți-a plăcut articolul și dorești să ma susții te invit să dai follow blogului și să mă urmărești pe canalele de socializare Facebook/ Instagram. Mulțumesc