Beauty

10 tendințe favorite în machiaj pentru 2020

Tendințele sunt diverse, de la look-uri simple către machiaje elaborate, ieșite din tipare.
thefashionspot.com

Ieri am vorbit despre articole vestimentare și accesorii pentru anul 2020. Astăzi tratez un subiect la fel de drag. Machiajul. Ce se mai poarta în 2020 în materie de makeup?

Tendințele sunt diverse, de la look-uri simple către machiaje elaborate, ieșite din tipare.Practic, fiecare alege ce îi place și în funcție de ce îl avantajează.

Eu sunt încântată de propunerile pentru anul 2020 în privința înfrumusețării chipului. Preferatele mele le afli parcurgând rândurile următoare:

1.Buze colorate în nuanțe de roșu

weddingforward.com

Rujul în nuanțe de roșu nu iese niciodată din trenduri. E clasic. Flatează orice purtătoare. Chiar nu cred să existe vreo femeie care să nu aibă în trusa de makeup măcar un ruj roșu.

E un must have pentru toate reprezentantele sexului frumos. Îți oferă încredere, exprimă forță, feminitate, senzualitate. Poti salva un întreg makeup look purtând red lips.

2.Lip gloss

popsugar.com

Spre sfârșitul anului trecut m-a curpins din nou febra lip gloss-ului după mulți ani în care nu am mai purtat și nici nu am mai cumpărat un astfel de produs de machiaj. Exprimă prospețime, tinerețe, oferă volum și nu necesită neaparat precizie.

În 2020 revine cu asalt trendul buzelor umede, strălucitoare.Ca exagerez eu cu aplicatul, asta e altă poveste!

3. Sprâncene machiate cât mai natural

harpersbazaar.de

Dacă iubești simetria și sprâncele cât mai perfecte, acest trend nu este pentru tine. Eu sunt de-a dreptul încântată de această tendință a ultimilor ani, chiar dacă natura nu m-a înzestrat cu cele mai stufoase sprâncene. În 2020 rămâne de interes purtarea sprâncenelor în acest mod.

4. Aspect proaspăt, luminos

emag.ro

Aici nu puteam să omit aducerea în atenție a fondului meu de ten preferat din această perioadă.True Match. Nu spun să aruncați pudra dar să se vadă totul cât mai natural și fresh. Ceea ce ne dorim toate, nu-i așa?

5.Pleoape glossy

wiseshe.com

Partea bună e următoarea: mi se îngrașă pleoapele în mod natural. Ha, ha, ha. Not. Lăsând tentativa de glumă la o parte, e foarte ușor să fii ‘la modă’ adoptând această tendință.

Alege produse destinate special acestui scop sau păstrează fardurile uscate și trece cu o tușă de lip gloss transparent peste pleoapa machiată în mod normal. Gata! Situație rezolvată. Poți împrumuta gloss-ul destinat buzelor și te poți juca cu blenduirea produsului pentru acest aspect de pleoape ‘umede’ în 2020.

6. Același produs de machiaj pentru pleoape și obraji

marieclaire.com

Mai simplu de atât nici că se poate! Folosește blush-ul atât pentru colorarea obrajilor, cât și a pleoapelor. În acest fel nici nu mai ai grija asortării culorilor și e o modalitate bună de a limita produsele folosite în trusa de machiaj pentru călătorie, de exemplu. Iată cum machiajele din 2020 sunt și ingenioase!

7. Tușul negru

beautybylevana.com

Tușul negru – un alt clasic care nu pleacă nicăieri în 2020. Codițele de tuș negru sunt pe val, în continuare. Mai rămâne tehnica de aplicare. Cu puțină practică (mai multă!) o sa ajungi la rezultatul dorit. Acum nu o să te judece nici mama trendurilor dacă nu ai obtinut linii sau curbe perfecte. Joacă-te!

8. Machiaj sustenabil

thelaurieloo.com

Una dintre tendințele demne de laudă ale anului 2020. Din ce în ce mai multe branduri de makeup aleg să folosească produse cu ingrediente și ambalaje cât mai puțin dăunătoare mediului înconjurător. O să mă documentez și eu mult mai temeinic înainte de a-mi achiziționa un produs nou de machiaj.

9. Aplicarea iluminatorului sub fondul de ten

glaminati.com

Dacă vrei să radiezi de-a dreptul în 2020 și totuși să se vadă un finish cât mai natural, încearcă trucul de mai sus, cu mențiunea că iluminatorul trebuie sa fie lichid. De la Nikki DeRoest citire.

10. Păstrează o rutină de îngrijire corectă, adaptată nevoilor tenului tău

Photo by Quiony Navarro on Pexels.com

Orice machiaj vei alege pentru 2020, dacă nu respecți curățarea și îngrijirea tenului în fiecare zi (da!), nu o să ajungi la nici un rezultat satisfăcător. Sfatul meu pentru tine și pentru mine în 2020: mai puțin machiaj și mai multă îngrijire facială.

Sper că te-au inspirat cele 10 trenduri de machiaj propuse pentru anul acesta.Tu ce makeup vei purta în 2020?

Dacă ți-a plăcut articolul și dorești să ma susții te invit să dai follow blogului și să mă urmărești pe canalele de socializare Facebook/ Instagram. De asemenea, poți afla prima/ul noutățile abonându-te cu adresa de email. Mulțumesc!