Beauty

Curățare dublă pentru un ten fericit

În 2020, curățarea dublă a tenului este esențială. Factorii poluanți, machiajul aplicat zilnic, multitudinea de produse cosmetice folosite pe parcursul zilei trebuie îndepărtate cu cea mai mare atenție. Curățarea în profunzime a tenului e un must.

În ultima perioadă s-a propagat o tendință renumită pentru eficiența dovedită la nivelul îngrijirii tenului- metoda Double Cleansing.

Ce înseamnă ‘double cleansing’?

Termenul , tradus din engleză, presupune o dublă curățare. Mai exact, folosirea a două produse de curățare a tenului, consecutiv.

Primul pas presupune utilizarea unui produs pentru demachiere. Se recomandă folosirea unuia pe bază de ulei care va topi impuritățile acumulate pe parcursul zilei și produsele de machiaj.

Bineînțeles, nu este greșit să folosești orice alt produs cosmetic (apă micelară, lapte demachiant etc. )ai la îndemână pentru demachiere atât timp cât se potrivește tenului tău si curăță eficient makeup-ul.

Momentan folosesc acest produs minunat care dizolvă rapid machiajul. Îl găsești aici, detaliat.

Al doilea pas constă în folosirea unui produs pentru curățare blândă. Acesta asigură eliminarea eventualului machiaj ramas, dar nevizibil ochiului plus alte chestii nedorite: celule moarte, bacterii, transpirație, sebum etc.

Perioada aceasta mă ajut de gelul – spumă de la Cerave recomandat pentru pielea normală, mixtă și grasă.

Dezvoltat împreună cu medici dermatologi, acesta nu distruge bariera protectoare a pielii și e foarte delicat cu pielea. Formula sa fără parfum , hipoalergenică este îmbogățită cu 3 ceramide esențiale, niacinamidă și acid hialuronic. De asemenea, produsul este non- comedogenic și poate fi folosit de persoanele cu piele sensibilă.

Tenului meu îi priește de minune!

În 2020, curățarea dublă a tenului este esențială. Factorii poluanți, machiajul aplicat zilnic, multitudinea de produse cosmetice folosite pe parcursul zilei trebuie îndepărtate cu cea mai mare atenție. Curățarea în profunzime a tenului e un must.

Respectat zilnic, acest obicei va avea rezultate pozitive; în acest fel te asiguri că ai scăpat complet de orice impuritate de pe ten, pentru a avea o bază curată, pregătită pentru produsele de hrănire și regenerare.

Această modalitate, în două etape, propusă de specialiști mi-a dovedit încă o dată că ceea ce făceam pentru tenul meu, de foarte multi ani, este corect și bun de păstrat în rutina de întreținere. Cu alte cuvinte, pot confirmă că este eficientă iar tenul meu este fericit.

Tu știai de această metodă? O folosești pentru tenul tău?

Dacă ți-a plăcut articolul și dorești să ma susții te invit să dai follow blogului și să mă urmărești pe canalele de socializare Facebook/ Instagram. De asemenea, poți afla prima/ul noutățile abonându-te cu adresa de email. Mulțumesc!