Fashion

Fashion passion (23)- blue velvet

Mai puțin de 10 lei pentru o ținută de milioane

Albastru și alb. Ce combinație cromatică plăcută! Iar când e pusă în valoare de mângâierile calde ale apusului de soare…efect vizual magnific!

Ți-am mai spus cât de mult îmi place catifeaua? Acest material aparte nu se demodează niciodată. Nici nu ar avea cum la cât de confortabil se simte și ce look-uri speciale poți obține purtându-l.

Ținuta de astăzi și-a început povestea odată cu achiziționarea acestei perechi de pantaloni din catifea, găsiți într-un magazin de tip second hand. Am învățat, de-a lungul timpului, să nu mai subestimez aceste locații. Nu știi niciodată ce comori pot ascunde. Acum, depinde și de preferințe. Cu siguranță ceea ce mie îmi pare wow, ție să nu îți spună nimic. Gusturile nu se discută.

Să revin la ‘ițarii’ fancy. Sunt de-a dreptul superbi și au costat 2 lei. Da, ai citit bine.

Jacheta din denim o știi. M-am gândit că o piesă clasică s-ar integra perfect întregii ținute pentru a mai ‘tăia’ un pic din prețiozitatea pantalonilor.

Am alăturat și botinele albe de la Deichmann. Efectiv am făcut o mică-mare- enormă obsesie pentru ele.

Geanta de la Parfois, am vorbit despre ea aici. și rujul într-o nuanța de roșu pentru a mai îndulci, pe alocuri, outfit-ul.

Cămașa albă cu broderie spartă, englezească, tot într-un magazin cu haine pre owned am găsit-o. Mi-a adus aminte de stilul vestimentar al lui Prince. Și aceasta a costat o ‘avere’. 3 lei.

Titlul articolului de astăzi trebuia să fie:” Mai puțin de 10 lei pentru o ținută de milioane”. Asta dacă nu pun la socoteală încălțările și geanta. Ce zici, mi-a ieșit?

Dacă ți-a plăcut articolul și dorești să ma susții te invit să dai follow blogului și să mă urmărești pe canalele de socializare Facebook/ Instagram. De asemenea, poți afla prima/ul noutățile abonându-te cu adresa de email. Mulțumesc!