Beauty beauty review

Uleiul facial Purify- picatură cu picătură spre regenerarea tenului

Tenurile uscate probabil sunt în extaz! Dar în cazul în care ai pielea mixtă/grasă și te întrebi dacă e prielnică folosirea unei formule uleioase pe ten, vei găsi aici răspunsul.

Imaginează-ți curiozitatea de pe chipul meu când am văzut pentru prima dată acest produs cosmetic! Tenurile uscate probabil sunt în extaz! Dar în cazul în care ai pielea mixtă/grasă și te întrebi dacă e prielnică folosirea unei formule uleioase pe ten, vei găsi aici răspunsul. Eu mi-am potolit nedumerirea și vin către tine cu experiența utilizării acestui produs minunat.

Uleiul facial Avon Distillery

Uleiul pentru îngrijirea feței de la Avon, din gama Distillery, face parte dintr-o serie de produse cosmetice vegane, cu formule active, puternic concentrate. Conține 98% ingrediente pure( printre acestea se regăsește vitamina E, precum și uleiul de jojoba sau extractul de mur pitic), inspirate din natură. De asemenea, acesta nu are în compoziție parfum sau alcool și este testat alergologic și clinic.

Se prezintă într-un recipient de sticlă, cu pipetă- pentru o aplicare precisă, iar cantitatea este de 30 de ml. Îl văd destul de spornic, totuși. Textura sa uleioasă, fină, fără miros, duce întregul ritual al îngrijirii faciale către un alt nivel.

Producătorii recomandă folosirea a 3-5 picături dimineața și seara, pe tenul curat și uscat, înainte de crema de zi/ noapte. Eu îl folosesc doar seara și depășesc puțin numărul indicat. Am nevoie de o cantitate mai mare pentru față, gât și decolteu. Am încercat și dimineața dar mi se pare că nu rezistă atât de bine machiajul pe parcursul zilei.

Textură sa uleioasă, fină, fără miros, se simte foarte confortabil pe ten și intră rapid în piele. Nu rămâne la suprafață…tenul are un aspect glowy, satinat. Dar, cum menționam și mai sus, prefer să îl folosesc seara pentru că nu prea face echipă bună cu fondul de ten pe care îl utilizez în acest moment. O să văd pe viitor dacă mai schimb ceva și anunț, cu siguranță.

De când l-am inclus în rutina mea de îngrijire, pielea mea e vizibil întinerită, cu un aspect sănătos și riduri aproape insesizabile. Nu mi-a provocat iritații, coșuri, inflamații și nu a blocat porii. Uleiul facial de la Avon purifică și regenerează tenul, îi schimbă imediat structura într-un mod pozitiv. Sunt extrem de mulțumită de aspectul pielii mele și mă bucur că am descoperit încă un produs blând cu pielea din gama Distillery.

Tu folosești ulei pentru îngrijirea feței? Ai încercat Purify?

Dacă ți-a plăcut articolul și dorești să ma susții te invit să dai follow blogului și să mă urmărești pe canalele de socializare Facebook/ Instagram. De asemenea, poți afla prima/ul noutățile abonându-te cu adresa de email. Mulțumesc!