Beauty beauty review

Cum să ai pielea super mătăsoasă, cu aromă de primăvară?

Primăvara e la un pas (mic-mic!) de a-și face simțită prezența, cel puțin calendaristic. Sunt sigură că nu vrei să te prindă nepregătită. Vrei să arăți și să te simți bine în pielea ta. A, și să miroși încântător, bineînțeles.

Primăvara e la un pas (mic-mic!) de a-și face simțită prezența, cel puțin calendaristic. Sunt sigură că nu vrei să te prindă nepregătită. Vrei să arăți și să te simți bine în pielea ta. A, și să miroși încântător, bineînțeles. Setul Careline Spring Blossom vine în ajutorul tău cu o gamă completă pentru îngrijirea corpului: gel cremos de curățare, cremă fină de corp și cremă de mâini hidratantă.

Producătorii promit o experiență luxuriantă, o piele răsfățată, moale și mătăsoasă, pe baza unei formule unice cu o aromă plăcută, care rezistă întreaga zi. Produsele sunt aprobate dermatologic, hipoalergenice, nu sunt testate pe animale și nu conțin parabeni.

Gelul de duș cremă cu vanilie și măr Careline Spring Blossom

Gelul de duș cremos este îmbogățit cu vitamine și minerale și a fost alegerea mea numărul 1 dintre produsele de spălare din ultima perioadă. Formula e atât de bogată și densă încât abia o pot elimina de pe suprafața corpului, cu ajutorul apei.

Hidratează, îngrijește pielea în timp ce curăță în profunzime. E suficientă o cantitate mică pentru formarea unei spume bogate, cremoase. Tocmai de aceea, fiind foarte spornic, 525 ml îți vor ajunge mult și bine. Cum miroase? Nu mai zic, te las să-l încerci și să te convingi.

Dacă ar fi să îți recomand un produs din acest set prezentat astăzi, gelul de duș ar fi alegerea mea, fără nici o exagerare. Oferă o experiență încântătoare în timpul dușului.

Crema fină de corp cu vanilie și măr Careline Spring Blossom

Crema de corp are o textură delicată, fină, se absoarbe extrem de repede în piele, astfel că nu va trebui să stai cu orele în baie să o masezi. Îmi place mult sistemul de aplicare prevăzut cu pompiță. Pielea rămâne mătăsoasă, netedă, nici urmă de senzație unsuroasă, grea. Perfectă pentru primăvară!

Se prezintă de minune pentru cei 400 ml ai săi, o să te rogi să se termine. Glumesc, chiar nu e cazul. Îmi place mult aspectul pielii mele după folosirea acesteia și mai apreciez faptul că pot îmbrăca hainele rapid, fără probleme.

Mirosul plăcut oferit de acest produs se menține pe parcursul zilei si îți dă un aer fresh, energic, floral. Chiar m-a surprins!

Crema de mâini hidratantă cu unt de shea, vanilie și măr Careline Spring Blossom

Crema îngrijește intensiv pielea mâinilor și le întreține zilnic hidratarea necesară. Se absoarbe foarte repede, nu lasă nici o peliculă grasă la suprafață pielii. Numai bună de utilizat excesiv, de preferat după fiecare spălare. 100 ml de răsfăț al mâinilor, cu aromă de primăvară. O descoperire minunată pentru pielea uscată și nu numai!

Sunt impresionată de eficiența produselor Careline pentru îngrijirea pielii, fabricate în Israel și distribuie de Sano România. Ambalajul este de excepție, plăcut ochiului, cu un design deosebit, elegant și colorat, în ton cu primăvara.

De asemenea, gama poate reprezenta un set-cadou minunat, că tot se apropie luna noastră, a femeilor. Deși eu sunt de părere ca ar trebui să ne apreciem în fiecare zi, indiferent de luna sau vreo ocazie anume.

‘ Să ai o zi specială pentru tine, în fiecare zi! ‘ este mesajul Careline, pentru noi.

Tu ce folosești pentru a avea o piele mătăsoasă? Ai încercat produsele Careline?

Dacă ți-a plăcut articolul și dorești să ma susții te invit să dai follow blogului și să mă urmărești pe canalele de socializare Facebook/ Instagram. De asemenea, poți afla prima/ul noutățile abonându-te cu adresa de email. Mulțumesc!