Beauty beauty review

Sérum Végétal- cosmetice faciale antirid și fermitate de la Yves Rocher

Produsele de înfrumusețare pe bază de plante de la Yves Rocher sunt cosmetice fabricate în Franța și au o tradiție de peste 50 ani în slujba îngrijirii personale.


Când ai 30 și puțin
Riduri încep să se arate
Vă spun un secret, nu îl țin
Sérum Végétal Antirid & Fermitate.

Aceste versuri mi-au adus în dar, anul trecut, un set de cosmetice faciale Sérum Végétal pentru îngrijirea tenului de la Yves Rocher format din următoarele: o cremă de zi, o cremă de noapte și un ser facial.

Cu toate că aceste cosmetice se adresează persoanelor de peste 35 de ani, le-am testat eficiența înainte, mi s-au părut calitative și mi le-am dorit pentru a le folosi în scop antiaging. Oricum, treaba e relativă. Sunt mai mulți factori care pot determina necesitățile unui ten iar vârsta nu cred că are o relevanță majoră în acest sens. Una peste alta, mai bine să previi decât să tratezi.

Experiența mea cu acestea:

Crema restructurantă de zi antirid și fermitate Sérum Végétal

Formula cremei cu extract de Ficoidă Glacială (Planta vieții) este special concepută pentru a lupta cu ridurile profunde și lipsa fermității. Așa cum am menționat și mai sus, la mine ridurile abia acum încep să se arate cu adevărat, câteva linii fine aveam deja… iar pentru ca am slăbit foarte mult în ultima perioadă și pielea a început ușor să se lase, am găsit de bun augur utilizarea acestei creme de zi.

Crema are o textură lejeră, intră repede în piele dar nu pot spune că lasă tenul mat. și un miros fresh care mie îmi aduce aminte de o livadă cu meri. Un miros proapăt, delicat.

O folosesc dimineața, pe tenul curățat în prealabil. Mă ajut și de un primer matifiant. Bineînțeles, depinde și de ten, probabil unul uscat ar adora-o în totalitate și fără alte produse adiționale …eu zic că e ok și pentru un ten mixt/gras, mai ales în sezonul rece.

Ajută la dobândirea unui aspect mai neted, mai luminos și uniformizat.

Conține 50 ml și e foarte spornică.

Crema restructurantă de noapte antirid și fermitate Sérum Végétal

Crema de noapte conține același extract brevetat, de Ficoidă Glacială, cu acțiune remarcabilă asupra ridurilor. În plus, printre ingrediente regăsim și guma de salcâm, care stimulează producția de colagen și acid hialuronic(bun!) pentru o piele regenerată din interior.

Formula acesteia este ușor diferită față de a cremei de zi, este ceva mai densă, mai bogată. Aceeași aromă de mere proaspăt tăiate, ceva prin zona asta, nu se simte nimic sintetic, greu de suportat.

Hidratează intens pe timpul nopții și oferă regenerare și întinerire celulară. Suprafața tenului, dimineața, e vizibil îmbunătățită.

50 ml de răsfăț facial în timpul nopții.

Serul restructurant antirid și fermitate Sérum Végétal

Preferatul meu dintre cele trei produse, serul facial. Sunt un pic obsedata de astfel de produse dar ce să-i faci? Criza femeii 30+ m-a curpins și pe mine. Nu că până acum nu dădeam atenție acestor aspecte importante pentru noi, femeile, dar în prezent și mai mult, mult mai mult.

Însumează 30 de ml și e aproape gata. Îl folosesc dimineața, înainte de aplicarea cremei de zi.

Serul restructurant are o formulă concentrată, totodată lejeră, pentru că se absoarbe foarte repede în piele și dacă ar fi să fie folosit singur cu siguranță s-ar preta pentru a fi folosit și ca bază de machiaj. Nu lasă nici o peliculă grasă.

Ca ingrediente, regăsim aceiași compuși ca și în cazul cremei de noapte și un iz similar ambelor produse prezentate anterior.

Un adevărat elixir pentru vitalitate și prospețime la nivelul feței. Nu știu cum sunt injecțiile cu acid hialuronic dar nici nu îmi trebuie de vreme ce am la îndemână astfel de seruri-minune ce ameliorează ridurile fine și cu rezultate vizibile asupra fermității tenului.

Folosesc zilnic cosmeticele Sérum Végétal în această perioadă și mă bucur de eficiența lor antiaging.

Produsele pentru îngrijirea faciala din gama antirid și fermitate sunt testate sub control dermatologic, recomandate pentru toate tipurile de ten și nu sunt testate pe animale. În plus, ambalajele nu numai că sunt foarte aspectuase și elegante dar sunt concepute pentru a fi reutilizate și cât mai puțin dăunătoare naturii. Se recomandă a fi utilizate în 6 luni de la data deschiderii ceea ce e un alt plus din partea producătorilor pentru a certifica prezența ingredientelor atent alese. Dacă ți-au atras atenția le găsești aici.

Tu folosești cosmetice anti-aging și antirid? Ai încercat gama aceasta de la Yves Rocher?

Sérum Végétal antirid și fermitate de la Yves Rocher

Dacă ți-a plăcut articolul și dorești să ma susții te invit să dai follow blogului și să mă urmărești pe canalele de socializare Facebook/ Instagram. De asemenea, poți afla prima/ul noutățile abonându-te cu adresa de email. Mulțumesc!